Cum și-a cerut Alin Sălăjean de la Survivor România 2021 iubita în căsătorie? Diana nu a bănuit nici măcar o secundă ce avea să urmeze!

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 21 iul 2022, 22:50
Momentul în care Alin Sălăjean a cerut-o în căsătorie pe Diana
Sursa: Instagram

Alin Sălăjean are sentimentele puternice pentru Diana, femeia care i-a devenit soție, iar când a decis să o ceară în căsătorie, Războinicul de la Survivor România 2021 a pus la cale un adevărat plan. Cum a decurs totul?

Alin Sălăjean este, cu siguranță, unul dintre cei mai sensibili concurenți de la Survivor România 2021. Dacă în competiție încearcă să fie dur și să dea totul pe traseu, atunci când se gândește la familie sau la soția lui, Diana, Războinicul cedează și izbucnește în lacrimi    de fiecare dată. Ce gest romantic a făcut în ziua în care a cerut-o în căsătorie?

Diana, soția lui Alin Sălăjean, cerută în căsătorie într-un mod inedit. Cum s-a întâmplat totul?

Alin Sălăjean lăcrimează de fiecare dată când vorbește despre soția lui, Diana, Războinicul dezvăluind că are sentimente puternice pentru ea și că este cea mai importantă femeie din viața lui. Concurentul de la Survivor România 2021 și-a dorit ca Diana să nu uite niciodată momentul cererii în căsătorie, astfel că a organizat totul în detaliu, astfel încât tânăra să aibă parte de o mare surpriză.

Alin Sălăjean și-a rugat actuala soție să îl însoțească la o ședință foto pentru o nuntă și i-a propus acesteia să se aranjeze și să se îmbrace elegant pentru a face și ei ulterior fotografii pentru arhiva personală. Diana nu a bănuit nici măcar o secundă ce punea la cale iubitul ei. A ajuns la locul cererii în căsătorie, un local aflat pe malul unui lac, cu limuzina, iar acolo, un decor de poveste a lăsat-o pe Diana fără cuvinte.

Citeste si: Alin Sălăjean a aruncat bomba în consiliul de nominalizare: „Îmi doresc de Ziua Îndrăgostiților să iau masa pe malul mării cu...”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alin o aștepta în locul romantic, prietenii acestuia i-au oferit câte un buchet de flori, iar ulterior, un cățeluș alb și-a făcut apariția, acesta purtând la gât cutiuța în care se afla inelul de logodnă, potrivit wowbiz.ro . Ulterior, cerul s-a umplut de artificii, iar Diana a spus cel mai hotărât „DA” din viața ei. Totul s-a petrecut în anul 2015, iar după cererea în căsătorie de-a dreptul spectaculoasă, cei doi și-au unit destinele pentru totdeauna.

Alin Sălăjean a mărturisit de mai multe ori în cadrul competiției Survivor România 2021 că pentru el cea mai mai provocare nu o reprezintă condițiile grele din Republica Dominicană, ci faptul că trebuie să stea departe de femeia pe care o iubește enorm. În cele mai grele momente, gândul Războinicului zboară la soția lui, acesta uitându-se cu drag la verigheta pe care o poartă pe deget, simțind astfel că Diana îi este alături în fiecare clipă.

Citeste si: Soția lui Alin Sălăjean de la Survivor România a recunoscut că place un Faimos: "E bad boy!"

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.