Cum și-a cunoscut Mihai Morar soția. Cei doi au împreună 3 copii

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 13 iul 2023, 05:05

Cum și-a cunoscut Mihai Morar soția

Sursa: Facebook Mihai Morar

Mihai Morar este un prezentator de succes, cu o căsnicie bazată pe comunicare , încredere și lipsa orgololiului, dar cum s-au cunoscut cei doi.

Prezentatorul TV mereu și-a ținut familia departe de sticlă, fiind foarte discret când venea vorba de aceasta, dar Mihai Morar a povestit despre cum și-a cunoscut soția, cea ce i-a dăruit trei fetițe.

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Sfânta Parascheva. Ce trebuie să porți la gât ca să fii ferit de boală 

Cum și-a cunoscut Mihai Morar soția, pe Gabriela

De 16 ani se scrie frumoasa poveste de dragoste dintre Mihai Morar și soția sa, Gabriela. Cei doi s-au cunoscut în anul 2006, când erau colegi la un radio, de acolo a început povestea de iubire.

În timp ce erau colegi, cei doi s-au împrietenit și au realizat că această conexiune dintre ei este una unică, pe care o pot lega mai puternic printr-o relație, ce ulterior a dus la o căsnicie de peste un deceniu.

Prezentatorul TV a declarat că primul pas nu a fost făcut de el, ci de Gabriela, când aceasta a decis să îl invite la mare. „Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară.

Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci… nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie”, a povestit Mihai Morar.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Prezentatorul a declarat în nenumărate rânduri că în spatele unei relații de lungă durată trebuie să existe încredere, comunicare și lipsa orgoliului, iar acesta îi este recunoscător Gabrielei pentru că l-a convins să facă sport în fiecare zi.

Citeste si: Ce nu ai voie să faci de Sfânta Parascheva. Lucrurile care le sunt interzise credincioșilor pe 14 octombrie

Mihai Morar are 3 copii cu Gabriela

Din căsătoria lor de 16 ani, frumosul cuplul are 3 fetițe. Roua este mezina familiei și s-a născut în luna iulie a anului 2019, iar gemenele Mara și Cezara s-au născut în anul 2008.

"Am 3 copii cu 2 femei. Asta e povestea mea adevărată. Eu știu să fac fete. Atât. Singurul meu merit e cel genetic. Azi, am dus-o pe Roua în locul în care i-am auzit prima oară bătăile inimii.

Și i-am arătat, pe monitorul ecografului, primul ei portret. Avea 23 de săptămâni de când era în pântecele primei mame. Și, de atunci, până la termen, am venit în locul ăsta, negreșit, în fiecare săptămână.", povestea Mihai Morar despre legătura puternică pe care medicul ce a supravegheat sarcina o are cu familia lor.

Citeste si: Ce făcea familia care a murit într-un accident teribil din Neamț, înainte să-și piardă viața. Doar băiatul de 14 ani a supraviețuit

Surse: viva.ro, dcnews.ro

 

Taguri: