Cum și-a dat seama Carmen de la Sălciua că va fi cerută de soție. Dezvăluiri în exclusivitate despre momentul cererii

Autor: Alice Popescu

Cum a fost ceruta de sotie Carmen de la Salciua

Sursa: Instagram

Carmen de la Salciua este o femeie implinita sufleteste deoarece si-a gasit fericirea alaturi de Marian, un afacerist care o rasfata exact cum artista si-a dorit.

In urma cu o saptamana Carmen de la Salciua si iubitul ei, Marian au plecat intr-o vacanta la Dubai unde s-a si intamplat cererea in casatorie. Din imaginile postate de cantareata pe Instagram, se poate observa fericirea de pe chipul ei, mai ales cand proaspatul logodnic i-a pus superbul inel pe deget.

Cum a fost ceruta de sotie Carmen de la Salciua

Citeste si: Victor Slav, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu fiica lui, Sofia. Vedeta vorbește în premiera despre cea mai grea perioada prin care a trecut micuța

Se pare ca Marian s-a straduit foarte mult sa organizeze totul ca la carte pentru ca cererea in casatorie sa fie una pe gustul cantaretei si la inaltimea asteptarilor. Insa, Carmen si-a dat seama ca se intampla ceva in momentul in care se simtea obosita si a vrut sa se intoarca la hotel, iubitul ei, deturnand-o de la acest plan pentru ca voia ca totul sa fie gata in camera de hotel: "A vrut ca artista sa aiba parte de toata organizarea, cu flori, cu baloane, cu petale, cu lumanari!", au dezvaluit prezentatorii emisiunii online wownews.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca mai multi carcotasi se intrebau de ce Carmen nu poarta inelul pe degetul inelar, cantareata a venit si cu o explicatie si anume faptul ca superba bijuterie este prea mare si trebuie micsorata la bijutier.

Carmen de la Salciua traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Marian, barbatul pe care l-a asteptat sa isi finalizeze divortul ca apoi sa fie pe deplin fericiti. Cei doi se gandesc la formarea unei familii cat mai repede si evident si la venirea pe lume a primului lor copil.

Citeste si: EXCLUSIV! La câteva lui după terminarea Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana Sposub a dezvăluit ce crede despre Maurice Munteanu

Carmen de la Salciua, ceruta prima data de sotie la Teo Show

În cadrul emisiunii Teo Show, Carmen de la Sălciua a avut ocazia să audă interviul telefonic cu iubitul ei. După ce a ascultat interviul, Teo Trandafir a întrebat-o pe artistă dacă poate să spună că, ceea ce a zis Marian, poate fi tradus ca o cerere în căsătorie. Reacția cântăreței a fost total neașteptată: "Nu știu.

Am rămas șocată de ce am auzit, pentru că nu știam ce va spune. Imi e și frica să mă bucur. E un sentiment foarte plăcut să fii iubit și să vorbească cineva așa frumos despre tine."

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.