Cum și-a dat seama Maurice Munteanu că a fost înșelat: "Am prins pe propriul corp niște chestii!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 30 sep 2022, 01:30

Juratul Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit fara perdea despre relatiile sale, dar si despre orientarea lui sexuala.

Maurice Munteanu este una din cele mai asumate persoane publice din Romania care nu se sfieste sa vorbeasca deschis despre orientarea lui sexuala, dar si despre alte intamplari legate de acest aspect. Maurice a povestit recent si despre felul cum a aflat ca este inselat, iar modul in care a aflat este unul de domeniul filmelor horror, insa juratul nu s-a sfiit sa spuna cu lux de amanunte toata intamplarea.

Citeste si: Ruxi, ieșire nervoasă la Bravo, ai stil! Celebrities! Cum o pune la punct Maurice Munteanu pe concurentă

Cum si-a dat seama Maurice Munteanu ca a fost inselat

"Ba da, mint. Am prins, nu in fapt, dar am prins. Am prins pe propriul corp. Niste chestii, latei, draga. O alta chestiune care m-a dezgustat si mi-a lasat asa un gust, s-a intamplat asta acum vreo 15 ani de zile.

Am trecut cu brio peste, vorba unei concurente. Vorba unei concurente, Doamne ajuta!"

Maurice Munteanu a mai povestit inclusiv faptul ca a primit si propuneri indecente atat de la femei cat si de la barbati si inca mai primeste.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Maurice Munteanu primeste mereu propuneri indecente. Care a fost cea mai recenta patanie a juratului Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Maurice Munteanu, dezvăluiri fără perdea: "Da, am plătit pentru favoruri intime. Care a fost cea mai indecentă propunere făcută fashion editorului

Cineva m-a contactat pe Instagram si mi-a zis ca un masaj e 300 de euro. Aoleu, cam scump masajul, ca vine un tip la mine si fac si eu masaj, mai mult partea de kineto ca am o spondiloza cervicala si ma costa sedinta 110 lei.

Ce masaj e ala de 300 de euro. De fapt, imi propunea un sex contra cost. Eu nu condamn lucrurile astea, ba din contra. Doar ca era boxa personajul. Ca nu facea 300 de euro. Facea cam la 30, nici macar, impozitabil. Altfel, Doamne Ajuta, stii vorba, sky is the limit."