Cum și-a dat seama Maurice Munteanu că Ruxi nu a avut niciodată stilist! Juratul, ultimele declarații la cald înainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Autor: Alice Popescu

Maurice Munteanu, adevarul despre parcursul lui Ruxi

Sursa: Instagram

Maurice Munteanu a facut ultimele dezvaluiri inainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities.

Maurice Munteanu a facut ultimele declaratii inainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities care isi va desemna castigatoarea in direct, pe 5 februarie intr-o editie de colectie. Mai mult, unul dintre cei mai iubiti juratii din cadrul competitiei a mai dezvaluit si un mic secret in legatura cu acesta Gala si ultima, de altfel din cadrul competitiei. Maurice a mai spus faptul ca absenta unei teme din punct de vedere al momentului este cu atat mai grea pentru finalistele care se vor duela pentru ultima data in cadrul competitiei.

Cat despre cea care a diversificat cel mai mult in reality-show, este fara nicio indoiala Ruxi, din punctul de vedere al lui Maurice.

Citeste si: Cu cine a fost surprinsă Viviana Sposub înainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Maurice Munteanu, adevarul despre parcursul lui Ruxi la Bravo, ai stil! Celebrities

Maurice Munteanu: "O finete, o cunoastere a ceea ce inseamna fenomenul modei chiar daca, chestie recunoscuta si de ea, nu este cea mai erudita cetateana cand vine vorba despre tipul

asta de istorie, istoria modei, de exemplu si este cu atat mai de apreciat cu cat este o chestie nativa, o chestie nativa si i-am pus de multe ori intrebari capcana si imi este clar ca a lucrat singura, ori chestia asta este de apreciat. Nu am cum sa ma fac ca nu vad, i-am spus-o."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ruxi are mari sanse sa castige Bravo, ai stil! Celebrities avand in vedere faptul ca a fost mereu pe primul loc in ce priveste numarul stelutelor si are peste 50% in procentajul voturilor telespectatorilor. A fost cea de-a doua concurenta care a intrat in Finala competitiei stilistice si a recunoscut ca nu a putut sa se bucure foarte mult pentru ca s-a gandit automat la Marea Finala unde trebuie sa depuna si mai mult efort. 

Ruxi, moment de sinceritate inainte de Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Exclusiv! Raluca Dumitru, adevărul din spatele Marii Finale Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a spus în legătură cu voturile

Finalista a avut si un moment de sinceritate in care a vorbit despre tot ce simte in legatura cu pasiunea ei pentru moda si cum a fost nevoita sa si-o innabuseasca:" Sunt foarte mandra cand ma uit in spate si imi aduc aminte de toate momentele si tot

ce am muncit, da. M-am descoperit foarte mult pe partea asta stilistica si mereu mi-au placut hainele, dar niciodata n-a crezut nimeni in talentul meu. De mica voiam sa fac asta, dar pe vremea noastra, nu exista ca ai voie sa visezi. Muzica era singurul lucru care ma scotea din vibe-ul ala. Ma uitam la MTV si imi dadea sansa sa visez. Doamne, ce proasta sunt...pe vremea aia nu exista sa vina cineva sa te incurajeze.
Desenam cand eram mica, dar nu ii pasa nimanui. Imi doresc sa vad unde pot sa duc in domeniul asta."