Cum și-a descoperit Anisia Gafton pasiunea pentru muzică! „Nu am studiat muzică, pur și simplu mă pun în pielea personajului” Alexandra Ungureanu are de gând să o ajute să se lanseze pe piață muzicală!

Author: Ana Filip
Actualizat: 11 ian 2023, 23:51

Anisia Gafton a făcut dezvăluiri inedite despre pasiunea ei pentru muzică și a uimit-o pe Alexandra Ungureanu cu vocea ei incredibil de armonioasă.

Anisia Gafton este una dintre cele mai cunoscute comediante din România. Aceasta a devenit celebra datorită numerelor sale de stand-up, iar de curând, tânăra a făcut parte dintr-un proiect televizat, o emisiune reality-show, din care a ieșit învingătoare.

Cum și-a descoperit Anisia Gafton pasiunea pentru muzică! „Nu am studiat muzică, pur și simplu mă pun în pielea personajului”

Invitată în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”, difuzată pe canalul de YouTube, theXclusive, Anisia Gafton a răspuns cu sinceritate și dezinvoltură tuturor întrebărilor și provocărilor lansate de Alexandra Ungureanu.

Tânăra actriță a făcut furori cu vocea ei uluitoare încă de la primele versuri fredonate, în ciuda faptului că nu are studii în muzică.

Întrebată cum a descoperit că are ureche muzicală și că poate să cânte, Anisia Gafton a mărturisit că a început să cânte la un karaoke, iar lumea i-a spus că a cântat bine. Mai mult decât atât, tânăra a declarat că pur și simplu se pune în pielea personajului ascultă și apoi reproduce muzică acestuia.

"Am mai fost pe la un karaoke și îmi zicea lumea că am cântat ok, dar cântam populare. Mai cântam și rock(...) Nu am studiat muzică, pur și simplu mă pun în pielea personajului. Eu știu cum mă uit la privirea omului și la ce transmite, la nuanță. Eu mă iau de la privire și după aia construiesc tot!", a spus Anisia Gafton.

Impresionată de vocea Anisiei Gafton, Alexandra Ungureanu a afirmat că trebuie să aibă încredere în calitățile ei vocale și să se lanseze în muzică. Mai hotărâtă că oricând, Alexandra l-a sunat pe Marius Moga pentru a-i propune să îi compună o piesă Anisiei, pentru a se lansa în industria muzicală.

Alexandra: Vrei să îl sunăm acum?

Anisia: Nu cred că sunt pregătită cu vocea acum.

Alexandra: Nu trebuie să cânți. Îl întrebăm doar dacă vrea să îți facă o piesă.

Anisia: Doamne, dar nu se poate...Nu cred! Tu ești pusă pe impresariat. Tu chiar vrei să mă impresariezi, să fac o carieră în muzică! Spuneți-mi că e o glumă!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Alexandra: Da, mie îmi place de ține foarte mult. Ăsta oricum răspunde o dată la 2 săptămâni.

Anisia: Dacă răspunde, ăsta e semn.

Alexandra: Uite sunt la emisiune și am aici o invitată. M-a întrebat dacă poți să îi faci o piesă și am zis să te sun să te întrebăm că să știe dacă are față șanse sau nu.

Cântă foarte bine să știi. Anisia Gafton se numește. Îi faci o piesă?

Anisia: Salut! M-a luat prin surprindere Alexandra. Eu am zis așa la mișto, dar aș vrea.

Marius: Bine, doamna impresar Alexandra Ungureanu!

Citește și: Anisia Gafton recunoaște că-i verifică telefonul iubitului ei. Care este cel mai compromițător mesaj pe care l-a găsit

Citește și: Anisia Gafton a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să se căsătorească:”Psihic te îngrădește” Își dorește actrița copii?