Cum și-a făcut apariția Viviana Sposub la Neversea! Vedeta matinalului s-a dezlănțuit în ultima seară a festivalului de la malul mării

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 11 apr 2023, 02:20

Cum a fost surprinsa Viviana Sposub la Neversea

Sursa: Instagram

Viviana Sposub a mizat pe atitudine, in primul rand la unul dintre cele mai tari evenimente ale verii care tocmai s-a incheiat.

Viviana Sposub a dat o fuga la mare împreună cu iubitul ei, George Burcea, la unul dintre cele mai tari evenimente ale verii, Neversea. Cei doi au fost însoțiți de mai mulți prieteni, dar și de sora Vivianei, Bianca. Trebuie să recunoaștem că cele doua au făcut furori pe plaja unde s-a desfășurat festivalul și s-au distrat de minune în ultima seara, dansând de mama focului pe muzica DJ-ului. Desi nu este o pasare de noapte, Viviana respectandu-și cu strictețe programul datorita faptului că trebuie să se trezească la 4 dimineața pentru a se pregăti de luni până vineri pentru matinalul

unde este prezentatoare TV, iată că de data aceasta a făcut o excepție și nu s-a dat înlături de la o noapte nebuna de distracție.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, o nouă schimbare de look. Cum a apărut vedeta pe rețelele de socializare împreună cu fiica ei: "Am foarte mari emoții. Nu m-am mai atins de el de aproape 2 ani!"

Viviana Sposub, aparitie de infarct la Neversea

Cât despre apariția ei, Viviana a știut să fie extrem de sexy, alegând o rochie mulata care i-a pus în evidenta atât bustul cât și picioarele. La fel de sexy a fost și sora ei, Bianca care a ales o pereche de pantaloni scurți și un crop top, dandu-i alura unei adolescente parca ieșită de pe băncile liceului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar daca are un program destul de haotic și cu o viață destul de agitata, frumoasa moldoveanca a dezvăluit în exclusivitate pentru kanald.ro faptul că nu se stresează cu dietele și nici nu vrea să slăbească. Slăbitul a venit cumva de la sine în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities unde a fost concurenta și a ieșit pe locul doi, însă acum nici vorba de așa ceva:" Nu țin regim, Doamne Fereste, o viață am, vreau să mănânc și să mă simt bine cu oamenii mei, a

spus amuzata Viviana. Se trezește și zice, gata, facem sarmale, facem ciorba. Sunt zile în care mă trezesc și zic, gata, vreau sushi. Sunt zile și zile..."  

Viviana Spsoub nu tine nicio dieta

Citeste si: Intră sau nu Sânziana Buruiană în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptat? "După 6 ani de alăptat încă mai pot purta decolteu"

Cat despre aparitiile sale, Viviana Sposub si-a creat deja un stil foarte apreciat de unul dintre cei mai duri critici de moda din Romania, Maurice Munteanu care are numai cuvinte de lauda la adresa ei:" Mi se pare că Viviana se îndreaptă către o semnătură stilistica, repet nu stiu daca este conștient sau nu, voluntar sau nu decât să îmbrățișeze trend-urile de moment. I-aș propune să cerceteze mai bine aceasta zona acest dramatism foarte sexy și voluptuos pe care îl propune Dolce & Gabanna."