Cum si-a motivat GESTUL femeia care si-a abandonat fiica bolnava de LEUCEMIE pe patul de spital. Uite ce a facut in timp ce fiica ei isi dadea duhul!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:55

Femeia care si-a lasat fiica bolnava de leucemie in spital s-a intors dupa 4 zile! A fost la manastire sa se roage si nici nu stia ca i-a murit copilul.

Sute de politisti au cautat-o, zile in sir, pe Lacramioara Dobrican! Nu au gasit-o! Aseara, femeia a venit la spitalul unde a fost internata copila sa. Din pacate, prea tarziu! Ieri noapte, fetita s-a stins. Imediat, femeia a fost chemata la politie, la audieri. Putin inainte de miezul noptii, mama fetitei a iesit din sediul Politiei.

Duhovnicul femeii ii explica gestul: „ Ea nu a dorit sa traiasca aceasta clipa, l-a lasat pe fratele cel mare si a decis sa plece ”.

Si tatal si-a cautat alinarea la o manastire. Copila, insa, a murit singura, fara sa-si mai vada parintii. Maine, fata va fi condusa pe ultimul drum. Vineri, ar fi implinit 13 ani.

Si mama copilei postase pe o retea de socializare o fotografie cu un mesaj sfasietor: „ Am obosit sa duc aceasta lupta, zi de zi, ceas de ceas, sa lupt mereu, am obosit sa vorbesc fara sa fiu ascultata, sa explic fara sa fiu inteleasa… ”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

##VIDEO130571##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.