Mărturiile fotografului care a imortalizat ultima întălnire oficială a Reginei Elisabeta a II a cu două zile înainte să moară: "Mi-a zâmbit mereu"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 iun 2023, 01:50

Ce spune fotograful care i-a facut ultima poza Reginei Elisabeta inainte sa moara

Sursa: Hepta

Jane Barlow, fotograf la PA, a dezvaluit povestea din spatele ultimei fotografii facute Reginei Elisabeta a II a.

Fotograful a dezvăluit câteva detalii despre întâlnirea memorabila dintre ea și Regina Elisabeta a II a. Jane Barlow care lucrează pentru PA a povestit că în acea zi Regina părea fragila, însă era foarte bine dispusa atunci când a făcut fotografiile întâlnirii dintre ea și Liz Truss. Jane a fost trimisa la Balmoral pentru a fotografia momentul în care Regina o întâlnește pe Liz Truss pentru a o investi în rolul de Prim Ministru.

Povestea din spatele ultimei fotografii facute Reginei Elisabeta a II a pana sa moara

Citeste si: Ieșire istorică pe porțile Castelului Windsor! Printul William și Kate au apărut în fata mulțimii alaturi de Harry și Meghan

Și, în timp ce Regina o așteptă pe liderul Conservatorilor la Balmoral, Jane a tras câteva instantanee cu monarhul britanic.

Jane este fotograf pentru PA în Scoția de șase ani și a dezvăluit că: "În ziua respectiva am primit foarte multe zâmbete din partea Reginei. Apoi, Truss a fost anunțată în mod formal și a intrat în camera. A fost primita cu un zâmbet larg. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Apoi Jane a fost invitata afara în timp ce Regina și Primul Ministru au vorbit. Acum, una din fotografiile sale, este și cea ultima în care a fost imortalizata Regina: "Este imaginea la care am primit cele mai frumoase comentarii"

Regina Elisabeta a II a si-a rememorat intreaga viata in ultimele zile

Un cleric care a vizitat-o pe Regina Elisabeta a II a în ultimele zile ale sale de viață a dezvăluit și el că monarhul părea fragil, însă era foarte pozitiva: "Starea

sănătății sale era fragila, știam asta, însă când am plecat duminica de la ea, era foarte pozitiva și mi-a fost greu să cred că asta s-a schimbat în doar câteva zile." Iain Greenshields a povestit cum Regina cumva și-a presimțit moartea și i-a vorbit despre trecut, despre mama și tatăl ei, despre printul Philip, dar și despre iubirea ei pentru Balmoral.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.