Cum și-a petrecut Revelionul Alexia, adolescenta de 15 ani care și-a pierdut ambele brațe în accidentul din Pașcani

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 ian 2023, 09:56

Cum și-a petrecut Revelionul Alexia, adolescenta de 15 ani care și-a pierdut ambele brațe în accidentul din Pașcani

Sursa: Facebook Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sfanta Maria Iasi

Alexia, adolescenta de 15 ani care și-a pierdut ambele brațe într-un accident și i-au fost replantate de medici, a avut parte de un Revelion plăcut alături de colegii din ansamblu.

Alexia a primit urări de bine de Revelion și mici atenții de la prietenii ei. Adolescenta în vârstă de 15 ani, care a avut brațele replantate după un cumplit accident, s-a bucurat de artificii și de puțină șampanie la trecerea dintre ani. Aceasta a fost externată la două săptămâni după incidentul groaznic

Cum și-a petrecut revelionul Alexia, tânăra căreia i-au fost replantate brațele

După două săptămâni în care a luptat cu durerile ei, Alexia a avut parte de un moment de repaus binemeritat. Colindătorii au venit să o bucure în ultima noapte a anului 2022, iar persoanele dragi ei i-au fost alături. Alexia începe un nou capitol în viața ei, după o operație în care i s-au replantat membrele.

Citește și: Alexia, fata din Pașcani ale cărei brațe au fost replantate, se întoarce acasă. După o operație de 20 de ore și două săptămâni în spital, adolescenta revine în familie

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

După ce colindătorii au trecut pe la ușa tinerei de 15 ani, aceasta s-a bucurat de artificii alături de prietenii ei din ansamblu, dar și de puțină șampanie, pentru a sărbători trecerea în anul 2023. 

Alexia a fost colindată cu câteva ore înainte să fie externată din spital, după două săptămâni crunte. Cadourile pe care le-a primit de la prietenii ei au emoționat-o și bucurat-o, de asemenea, extrem de tare.

De acum, adolescenta prețuiește viața mai mult.

Cum a avut loc accidentul în care a fost implicată Alexia

Alexia a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale de-a lungul celor două săptămâni în care a fost internată în spital. Fata a fost implicată într-un accident în noaptea de 16 spre 17 decembrie, când se afla într-un autocar alături de colegii ei din ansamblul folcloric, care s-a răsturnat la intrarea în Pașcani, în timp ce se îndrepta spre un festival la Slobozia-Ialomița. 

Citește și: Cum arată Alexia, fata de 15 ani ale cărei brațe au fost amputate în urma accidentului din Pașcani. Acestea i-au fost replantate după o operație de 20 de ore

„Nu se uită niciodată clipele alea de coşmar”, a mărturisit Dorina Marin, bunica Alexiei. În urma cumplitului accident, Alexia şi-a pierdut ambele braţe. Din fericire, medicii din Iași au reușit să i le pună la loc după o operație impresionantă, care a durat 20 de ore.

Medicii spun că Alexia și-ar putea folosi mâinile din nou după un an de recuperare, iar adolescenta speră ca verdictul lor să fie adevărat și să-și poată continua viața cel puțin ca înainte. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.