Cum si-a petrecut Traian Basescu ziua de nastere? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 04:50

"Cenusaresele" politicii romanesti si-au facut aparitia la castelul Foisor din Sinaia putin inainte de miezul noptii. Sa nu carecumva sa-i zareasca cineva! Chiar si asa, nu toti au reusit sa scape de ochii vigilenti ai presei.

Tocurile pe care le poarta orice femeie, nu i-au fost de mare ajutor Ancai Boagiu, care n-a reusit sa se miste suficient de repede ca sa scape de camerele de filmat. Inarmata cu un buchet imens de flori, politicianul a dat nas in nas cu jurnalistii chiar inainte sa urce in masina.

Daca la aniversarea de anul trecut, Traian Basescu a invitat coalitia de la aceea vreme, acum lucurile s-au mai schimbat.
Alaturi de presedinte au fost doar prietenii apropiati si liderii Partidului Democrat Liberal. Restul, doar urari de la distanta! Ceva mai diplomat, premierul Victor Ponta a gasit solutia salvatoare. Va trimite o felicitare protocolara in numele Guvernului. O fi Traian Basecu presedintele Romaniei, dar viata de familie e una cat se poate de obisnuita.

Cele doua fete ale sale au fost intotdeauna motive de bucurie. Asa ca sa nu va mire daca aflati ca mezina lui, Elena, nu a rezistat tentatiei si a postat pe un site de socializare o poza facuta in ziua aniversarii, alaturi de tatal sau.
Elena si-a insostit postarea cu mesajul "La multi ani, tati".