Cum si-a revenit Adina de la Heaven din depresiile adanci in care au aruncat-o barbatii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:08

A suferit din dragoste mai ceva ca Julieta si pentru a-si bandaja inima ranita a avut nevoie de sfaturile unui psiholog.

##VIDEO110718##Adina, solista trupei Heaven a fost casatorita timp de sase ani cu teologul Bogdan Pintea! A divortat dupa ce l-a prins... cu AMANTA.

Dupa ce ranile s-au cicatrizat, s-a aventurat intr-o relatie cu impresarul Radu Groza, din care a iesit toot cu inima ranita. Desi in prezent iubeste de ani buni un arhitect pe nume Dan, artista recunoaste ca a suferit mult la viata ei, din pricina amorului!

Pentru a se pune pe picioare, dupa fiecare dezamagire in dragoste, Adina s-a avantat in munca! Trauma suferita in urma divortului a fost atat de mare, incat biata blondina

a ajuns la psiholog!

Prin maari traume a trecut artista noastra! Sa ajungi la psiholog si sa ai un trup scheltic, din cauza unui barbat… este un lucru care noua nuu ne place!

Pare sa bea apa din izvorul tineretii fara batranete pentru ca trec anii trec, insa Andreea Esca ramane la fel de tanara si frumoasa. Ba mai mult! Arata din ce in ce mai bine! Oare foloseste crème minune?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ei bine da, se poate sa

arati bine si doar folosind crème si masti naturale! Andreea Esca n-a cazut pana acum in patima trucurilor chirugiei estetice, iar acest lucru noua ne place!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.