Cum si-a revenit Ilinca Vandici dupa sarcina? Dieta ei minune

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2017, 10:25

2017 pare anul norocos al Ilincai Vandici. Vedeta Kanal D s-a casatorit in primavara, iar de la sfarsitul lunii iulie este mamica unui baietel. Din acest sezon, prezentatoarea TV a revenit la carma show-ului “Bravo, ai stil!”, unde afiseaza o silueta de invidiat.

Cum ai revenit atat de repede la silueta de dinainte de nastere?
Nu am facut nimic special deocamdata. Pe parcursul sarcinii am avut mare grija si nu m-am ingrasat decat 8-9 kg, dintre care bebe a avut 4 kg, adica mare surplus nu a existat si de care am scapat usor ulterior, pentru ca toata agitatia asta cu nou nascutul cumva te cam usuca asa pe picioare si atunci lucrurile au fost destul de usoare pentru mine.

Inca nu am inceput sportul, dar il voi incepe in curand. Am nascut prin cezariana pentru  bebe a fost destul de mare. S-a decis acest lucru pe ultima suta de metri, pentru ca mi-am dorit sa nasc natural, insa bebe era foarte mare, avea si cordonul in jurul gatului si atuci nu am vrut sa risc absolut nimic.

In momentul acesta sunt la dieta, mananc salate foarte multe, cereale dimineata, fructe dar doar cele care sunt permise intr-o dieta, mananc proteina nu neaparat animala ci ma pot referi si la linte, chinoua etc.


Cititi continuarea pe kfetele.ro












 

 


Alin Oprea a fost invitat în platoul emisiunii „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Acesta a reacționat după declarațiile făcute de fosta soție la podcastul lui Bursucu'.