Cum stii ca este momentul sa schimbi grinderul de tutun?

Author: Oana Iosif

Exista o zicala care sustine ca „nimic nu dureaza pentru totdeauna”, aspect care este se dovedeste a fi adevarat si in cazul accesoriului tau preferat pentru tutun.

Chiar daca ai investit intr-un produs de calitate, oferit de un producator renumit, acesta va trebui inlocuit eventual. Insa cum stii ca a venit momentul sa achizitionezi un nou grinder pentru tutun? Descopera toate informatiile de care ai nevoie in cele ce urmeaza!

Cat de des trebuie schimbat un astfel de dispozitiv?

Atunci cand vine vorba de frecventa cu care trebuie inlocuit un grinder tutun, raspunsul nu este la fel de simplu ca in cazul altor accesorii. De exemplu, daca ai optat pentru un produs de slaba calitate, acesta se va strica mai repede decat ti-ai dori.

Tocmai din acest motiv, este recomandat sa optezi pentru un produs oferit de un furnizor de incredere, cum este magazinul online Legalizeit, unde vei gasi doar accesorii de la branduri de top. De asemenea, retine ca cele mai rezistente dispozitive sunt cele confectionate din metal, insa te poti baza si pe un accesoriu din aluminiu, lemn sau plastic.

Totodata, desi au pret mai ridicat, este recomandat sa alegi un dispozitiv cu mai multe camere de compartimentare. Astfel, ai garantia ca piesele se vor uza mai greu, iar tu te vei putea bucura de achizitia ta pentru o perioada indelungata!

Semne ca a venit momentul sa achizitionezi un produs nou

Nu esti sigur daca ar trebui sa achizitionezi un dispozitiv nou? Iata cateva indicii care iti spun ca a venit momentul sa optezi pentru un alt produs!

 

  • Dispozitivul nu mai marunteste tutunul corespunzator. Daca accesoriul pe care il utilizezi nu mai marunteste tutunul cum iti doresti, inseamna ca nu isi mai face treaba corespunzator si ca a venit momentul sa fie inlocuit.

  • Dintii nu mai sunt la fel de ascutiti. Dintre toate componentele unui grinder tutun, dintii sunt cei care dau primele semne de uzura. Vei observa ca, daca folosesti un dispozitiv din plastic, dintii acestuia se vor toci mai repede decat te-ai fi asteptat.

  • Cand maruntesti tutunul, produsul scoate un zgomot ciudat. In cazul in care dispozitivul scoate un sunet ciudat cand vrei sa il folosesti, exista doua explicatii. Fie a venit momentul sa il cureti corespunzator, fie ar trebui sa il inlocuiesti. Aceeasi regula se aplica si daca dureaza prea mult timp sa maruntesti tutunul.

  • Este vizibil uzat. Dinti lipsa, urme de rugina, toate acestea sunt semne ca a venit momentul sa alegi un nou accesoriu pentru tutun.

Cum intretii corespunzator un grinder pentru tutun?

Odata ce ai achizitionat un nou accesoriu, este important sa te asiguri ca acesta este intretinut corespunzator. Cand vine vorba de mentenanta acestui dispozitiv, cel mai important aspect tine de curatarea sa. Acesta trebuie golit si spalat in mod regulat.

De altfel, exista situatii in care toate semnele care indica faptul ca ai nevoie de un grinder tutun nou pot disparea doar prin simpla curatare a produsului pe care il detii deja.

Procesul de curatare este relativ simplu si poti folosi doar apa si sapun. In cazul in care ai nevoie de putin ajutor pentru a indeparta urmele de tutun, poti folosi o periuta de dinti de care nu mai ai nevoie.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.