Cum te poți relaxa la final de săptămână? 5 sfaturi pe care sigur le vei pune în practică!

Author: O.P.
Actualizat: 10 iul 2020, 13:37

1. O baie relaxantă: în timpul săptămânii probabil timpul nu îți permite să te bucuri de o baie cu spumă și cu săruri parfumate, însă vineri seara este cu siguranță momentul ideal pentru o astfel de ,,terapie”. Câteva lumănări parfumate care să creeze o lumină difuză, muzica preferată în surdină și toată oboseala va trece în câteva minute. 

2. Citește câteva pagini: deși ai putea spune că oboseala nu te va lăsa să citești, îți propunem să încerci! Vei observa că după maxim 10 pagini, te vei simți mai bine și chiar vei încerca să citești mai mult. Cu toate că tentația de a citi toată cartea în acea noapte este mare, îți recomandăm totuși să acorzi importanța cuvenită somnului. 

3. O plimbare alături de persoana iubită sau de prieteni: la final de săptămână, probabil vei spune că tot ce îți dorești este să ajungi acasă și să te odihnești. Însă, îți garantăm că o plimbare lungă, într-un parc sau într-un loc unde nu ai mai fost până atunci, urmată de o cină lejeră în localul preferat va fi modul perfect pentru a încheia săptămâna. 

4. Un masaj profesional: indiferent dacă lucrezi într-un birou sau dacă ai un job care presupune activitate fizică, un masaj este tot ceea ce ai nevoie pentru a te relaxa și pentru a scăpa de toată tensiunea acumulată. În plus, are proprietăți terapeutice și te va ajuta să te relaxezi și din punct de vedere psihic. Cine nu își dorește un masaj ca la carte? 

5. O prăjitură delicioasă, care să îți amintească de copilărie: foarte multe persoane preferă să consume dulciuri doar la final de săptămână, considerându-le un ,,răsfăț caloric”. Dacă și tu vrei să îți îndulcești weekend-ul cu prăjituri delicioase sau poate cu prăjitura preferată din copilărie, te invităm să citești în continuare! 

Cu ani în urmă, cofetăriile nu abundau de prăjituri, la fel ca astăzi. Rar te puteai bucura de câte o prăjitură cu fructe exotice de exemplu, așa că te mulțumeai cu prăjiturile clasice: amandină, savarină, rulade, cremșnit, boema și să nu uită de nelipsitele eclere. Acestea din urmă erau fără îndoială preferatele tuturor, deoarece se puteau face și acasă, destul de ușor. 

Dacă îți plac în continuare eclerele și vrei să te bucuri de ele oricând dorești (nu doar la finalul săptămânii, trebuie să știi că poți beneficia de serviciul de livrare eclere de la Chocolat. Astfel, doar plasezi comanda și aștepți delicioasele prăjituri acasă. Nu mai este nevoie să te deplasezi și să pierzi timp în trafic, căutând cele mai bune eclere: vin ele la tine. 

La Chocolat vei găsi cele mai bune eclere, atât cu arome clasice (dar reinterpretate) cât și eclere cu arome exotice. De exemplu, poți opta pentru următoarele sortimente:  Infinit Vanille Bourbon, Chocolat Grand Cru,  Pistache, Caramel Beurre Salé, Mango Passion,  Nutella, Crème de Café. Livrarea se efectuează în maxim două ore de la plasarea comenzii, pentru ca tu să te bucuri de cele mai bune prăjituri în cel mai scurt timp. 

Sperăm ca informațiile prezentate să îți fie de folos și să te relaxezi ascultându-ne sfaturile! 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.