Cum te pregătești pentru prima întâlnire cu socrii?

Author: Oana Iosif

Aveți o relație de durată și toate lucrurile merg bine, cu siguranță că trebuie să-i cunoști și părinții. În mod sigur ești emoționat pentru această întâlnire pentru că vrei să impresionezi într-un mod plăcut familia ei. Trebuie doar să fii atent la câteva aspecte și întânirea va avea rezultatul dorit, exact așa cum îți dorești.

Aspectul fizic

Trebuie să fii atent cu ce te îmbraci, să ai un aspect îngrijit pentru că primul impact vizual contează foarte mult. Trebuie să te gândești la o ținută potrivită care să nu fie prea elegantă dacă vă întâlniți acasă, dar nici prea lejeră pentru ca ar duce cu gândul că nu ai acordat prea multă atenție acestei întâlniri. Încearcă să eviți jeanșii rupți și tricourile la extreme, prea largi sau prea strâmte. Atenție și la culori, trebuie să alegi o culoare neutră care să nu te scoată prea mult în evidență, dar care știi că te pune în valoare.

 Fii punctual

Trebuie să fii foarte atent cum te organizezi astfel încât să fii gata în timp util. Trebuie să ajungi la ora stabilită, pentru că este prima întâlnire și punctualitatea va fi foarte apreciată, însă dacă există cazuri extreme și motive întemeiate pentru care chiar trebuie să întârzii, sună înainte sau trimite un mesaj pentru a-ți cere scuze și a oferi câteva detalii despre motivul întârzierii tale.

Să nu uiți de cadou

Fiind prima întâlnire ar fi bine să duci un cadou, nu unul scump sau extravagant, o mică atenție care să marcheze prima voastră întâlnire, vei face o impresie bună în acest fel.

Cu siguranță socrului îi poți duce o sticlă de băutură, pe care o veți servi oricum împreună la un moment dat, astfel că vei beneficia și tu de acel cadou.

Soacrei tale îi poți dărui buchete de flori, acestea sunt cel mai potrivit cadou pentru a ajunge la inima cuiva. În plus îi vei aduce fericirea pe chip pentru că florile sunt capabile să facă acest lucru și la fiecare întâlnire cu tine va asocia cu prezența ta sentimentul de fericire. În continuare găsești câteva variante de flori pe care i le poți dărui soacrei.

O variantă ce reprezintă chiar un buchet ideal pentru această întâlnire este combinația irișilor cu trandafirii și orhideele, este o combinație impresionantă ce cucerește pe oricine.

O altă combinație frumoasă este asocierea trandafirilor cu floarea soarelui, trandafirii fiind cele mai apreciate flori de către femei, iar floarea soarelui aducând optimism și fericire prin culoarea și forma ei. Și acest buchet este potrivit pentru întâlnirea cu soacra ta.

Culoarea florilor trebuie să fie mai deschisă, pală, poți alege dintre următoarele culori, alb, roz, galben în mod predominant, iar dacă vrei și o pată de culoare, poți opta pentru roșu, violet sau portocaliu.

Dacă tu consideri că nu te descurci în alegerea buchetul poți apela la varianta sigură în care o întrebi pe iubita ta ce flori preferă mama ei, astfel vei aduce buchetul potrivit cu siguranță.

Fiind atent la fiecare detaliu, întâlnirea va fi un real succes, iar tu nu te vei mai simți emoționat atunci când vei observa că toate lucrurile merg bine.