Cum treci peste o iubire interzisa in functie de zodie! Uite ce spun astrele

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:14

Chiar daca nu poti controla cum iubesti, te poti controla cand vine vorba de persoana pe care o iubesti. Daca iubirea ta este interzisa fie pentru ca persoana respectiva este casatorita, fie ca iti este coleg de munca sau pur si simplu te-a facut sa suferi, astrele te ajuta sa treci peste asta! Uite ce trebuie sa faci.

Berbec

Acces interzis. Berbecii nu vor sta sa se gandeasca de ce este o idee rea sa aiba o relatie cu o persoana casatorita. Vor trece la actiune. Ceea ce inseamna ca vor inceta orice forma de comunicare cu persoana respectiva si o vor evita.

Taur

Taurii sunt senzuali si traiesc pentru conexiune si  iubire. In momentul in care s-au indragostit de cine nu trebuie singura modalitate prin care vor trece peste acest hop este sa planga.

Daca este si cazul tau, plangi si acorda-ti tot timpul necesar sa te vindeci.

Gemeni

Terapia ii ajuta pe gemeni sa treaca peste o relatie care le-a cauzat numai necazuri si suferinta. Cel mai bine este sa apeleze la un specialist insa pot cere si sfaturile unui prieten bun.

Rac

Cand nu iti trece nicicum, nu mai pune sare pe rana.
Iesi in oras, distreaza-te, implica-te in tot felul de aventuri. Sexul de vindecare nu este o idee rea!

Leu

Problema ta este ca tu idolatrizezi persoana respectiva si continui sa ai fantezii cu aceasta. Incearca sa te distantezi, sa nu mai petreci timp cu ea iar cu timpul vei vedea ca sentimentele dispar.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.