Cum trimiți un pachet în siguranță din Anglia în România - 3 opțiuni

Author: Oana Picerea

Un pachet poate fi trimis în siguranță din Anglia în România în câteva zile. Există servicii de curierat specializate pe această rută care te ajută să trimiți celor dragi de acasă, în orice moment al anului, bunuri care să le amintească de tine sau care să le facă viața mai ușoară. Deși există o multitudine de servicii de curierat, cea mai bună opțiune trebuie să aibă în vedere expertiza și experiența companiei, alături de acreditarea aferentă, dar și acoperirea tuturor nevoilor. Un serviciu de curierat de top va cuprinde toate aspectele importante pentru tine, la prețuri avantajoase.

1. Serviciile de curierat specializate Anglia - România

Serviciile de curierat între Anglia și România reprezintă o opțiune rapidă și eficientă pentru a trimite colete, documente sau mărfuri între cele două țări. Există mai multe firme specializate în acest domeniu care oferă o gamă largă de servicii, inclusiv expedierea coletelor, livrarea documentelor și transportul de marfă.

Poți opta pentru servicii de curierat Anglia-România dropp-off, care presupun preluarea trimiterilor direct la punctele de lucru ale companiei. Acest tip de serviciu se referă doar la livrarea coletului la adresa destinatarului, nu și la servicii cu preluare de la ușă.

Și cum preluarea coletelor și a documentelor se face direct la sediile companiei, clienții expeditori sunt cei care asigură aducerea coletelor. Așadar nu există costuri suplimentare, prețurile serviciului fiind mai mici. Predarea se face direct de către expeditor sau de către reprezentanții acestuia. Politica firmei prevede că un colet expediat din Anglia spre România nu este acceptat la expediere dacă ajunge la sediul firmei dorite prin poștă sau alte servicii de curierat.

Ce mai trebuie să știi legat de acest serviciu? Coletele nu trebuie să aibă greutate mai mare de 1.000 kg individual și laturile nu pot fi mai mari de 350 cm.

2. Cum să ambalezi corect un pachet pentru expediere

Ambalarea corectă a unui pachet pentru expediere este esențială pentru a te asigura că obiectele ajung în siguranță la destinație, în România. Pe site-ul firmei care oferă servicii de curierat Anglia-România poți regăsi informații relevante despre modalitatea de ambalare, sigilarea și etichetarea corectă. 

Pentru a proteja conținutul pachetului, ambalajul trebuie să fie rezistent și durabil. Cutiile de carton sunt o opțiune populară, dar asigură-te că alegi o cutie suficient de rezistentă pentru a suporta greutatea obiectelor. Dacă trimiți obiecte fragile, poți folosi și cutii speciale pentru obiecte fragile sau cutii cu perete dublu, alături de materiale de ambalare precum folie cu bule, hârtie de ambalare sau polistiren pentru a crea un strat suplimentar de protecție. 

Nu doar ambalarea corectă trebuie să fie o prioritate, ci și sigilarea pachetului, pentru a preveni deschiderea accidentală în timpul transportului. Așadar, folosește bandă adezivă rezistentă și aplic-o pe toate laturile cutiei, chiar și în mai multe straturi, pentru a fi sigur că pachetul este bine sigilat.

Etichetarea adecvată a pachetului este foarte importantă. Dacă pe etichetă sunt trecute în mod clar și complet datele de identificare ale expeditorului și destinatarului, coletul va fi expediat la timp, la adresa indicată, în siguranță.

3. Care sunt costurile asociate cu serviciile de curierat Anglia-România

Costurile asociate cu serviciile de curierat Anglia-România pot varia în funcție de mai mulți factori, precum greutatea volumetrică, opțiuni suplimentare, tipul zonei în care se face livrarea coletului în România.

Prețurile afișate de firmă includ procedura de comisionare vamală, dar nu și taxele vamale sau TVA-ul la import, impuse de autoritățile vamale în funcție de valoarea declarată și conținutul trimiterii. De aceea, aceste taxe sunt achitate ulterior. Pentru a obține informații precise despre costurile asociate cu serviciile de curierat Anglia-România, este recomandat să contactezi direct compania de curierat.

Vei obține o factură pentru colet și ai la dispoziție o modalitate rapidă de urmărire și monitorizare a stadiului expedierii pentru a fi la curent cu orice actualizare sau potențială întârziere ce poate să apară și care nu este din cauza companiei de curierat.

Trimiterea unui pachet din Anglia în România poate fi o sarcină ușoară, dacă știi ce opțiuni ai la dispoziție. Alegerea companiei potrivite, care să se ocupe de toate aspectele importante te scutește de costuri suplimentare și de drumuri în plus. Există servicii de curierat Anglia-România specializate, care răspund tuturor nevoilor. Cu ajutorul acestora poți să trimiți în țară obiectele dorite, în condiții de siguranță, în cel mai scurt timp. Odată ce ai încercat acest tip de serviciu și ai constatat beneficiile poți opta cu încredere și pentru alte tipuri de expedieri de colete către cei dragi de acasă.

 

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.