Cum un manager de restaurant obez a devenit un antrenor personal cu un corp perfect! Uite cum arata ACUM

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:20

Un barbat care a reusit sa slabeasca 113 kilograme in urma unui program de antrenament stric a ajuns sa ajute si alte persoane care isi doresc sa scapte de kilogramele in plus.

Richard Neal, managerul unui restaurant din Tennessee datoreaza succesul sau unui programului P90X, care este un regim de antrenament special conceput pentru a fi urmat acasa de catre Tony Horton, un fel de guru al fitnessului.

 

Richart ajunsese sa cantareasca aproximativ 200 de kilograme, dar dupa doi ani de regim strict a reusit sa slabeasca ajungand in cele din urma la 84 de kilograme, moment in care acesta a decis sa renunte la job-ul sau si sa devina antrenor full-time pentru cei care isi doresc sa piarda in greutate.

 

"Medicul mi-a spus:<>. Stiind ca nu voi prinde 30 de ani si ca nu voi putea avea copii din cauza obezitatii, am decis sa renunt la aceasta viata", a declarat fostul manager.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

Domnul Neal a povestit ca pentru a se cantari a fost nevoit sa mearga pe un santier si sa foloseasca cantarul folosit pentru fier.

Atfel incat acesta a apelat la programul P90X, pe care l-a numit "brutal". Metoda include schimbarea ordinii exercitii>. Stiind ca nu voi prinde 30 de ani si ca nu voi putea avea copii din cauza obezitatii, am decis sa renunt la aceasta viata", a declarat fostul manager.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

Domnul Neal a povestit ca pentru a se cantari a fost nevoit sa mearga pe un santier si sa foloseasca cantarul folosit pentru

fier. Atfel incat acesta a apelat la programul P90X, pe care l-a numit "brutal". Metoda include schimbarea ordinii exercitiilor fizice, dar perseverenta, iar rezultatele nu au intarziat sa apara.