CUM va arata bebelusul Printesei Kate si a Printului William in adolescenta! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:39

Nu a trecut mult pana ce ducesa de Cambridge a anuntat ca e insarcinata ca mai multi experti si artisti au si inceput sa is idea cu parerea de cum va arata micul print.

 Insa acum ca Printul George Alexander Louis s-a nascut, un expert a creat o imagine computerizata care il infatiseaza pe acesta la adolescenta. Printul are in viziunea lui parul blond si incalcit, sprancene accentuate, nasul mamei sale, la fel si ochii iar gura seaman cu a tatalui.

Imaginea a fost facuta de Dr D'Lynn Waldron, un portretist si un artist fotograf din USA care a marturisit ca a luat in considerare aspecet genetice, mod de viata si personalitatea micului Print.
Inaintea bebelusului regal acesta a mai facut portretele printesei Diana, Marilyn Monroe, Shiloh Jolie Pitt si Suri Cruise.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/george-0db7c106200a3001c010bbb8770de5ae.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.