Cum va arăta România după pandemie? Ion Cristoiu: Groaznic! Va fi un dezastru!

Author: Diana Tilă
Actualizat: 04 feb 2021, 02:55

Ion Cristoiu se aflat față în față cu tirul de întrebări lansat de Denise Rifai, unde intră astfel spre clarificarea publicului subiecte legate de  jurnalism, familie sau politică.

Invitatul serii la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiunea difuzată la Kanal D, este celebrul jurnalist Ion Cristoiu. În ediția de marti seara, 1 decembrie, jurnalistul răspunde întrebărilor menite să facă lumină în cele mai interesante aspecte ale parcursului său, dar și despre cea mai actuală problemă a lumii, pandemia de coronavirus.

Ion Cristoiu a vorbit despre cea mai critica perioada a Romaniei. Jurnalistul a facut predictii sumbre pentru urmatoarele luni si la modul in care Romania va arata dupa ce se va termina pandemia de coronavirus.

Ion Cristoiu este omul care a înființat și condus unele dintre cele mai cunoscute publicații din România. Este o personalitate complexă, jurnalist, scriitor, analist politic și moderator TV. Telespectatorii au ocazia să descopere și o latură mai puțin explorată a lui Ion Cristoiu.

Cum va arăta România după pandemie

Pandemia de coronavirus face ravagii pe întreg globul de mai bine de opt luni de zile.

Peste un milion de oameni au murit la nivel global după ce au fost infectate cu COVID-19.

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”  Ion Cristoiu a vorbit despre cum va arăta România după pandemie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Groaznic! În primul rând, pandemia a fost o experiență în care foarte mulți lideri politici și-au dat seama că se poate.

Este cea mai mare greșeală să credem că într-un președinte din democrație nu stă un dictator. Stă! Nu poate, pentru că mecanismele încă nu îl lasă. Pandemia a dovedit tuturor liderilor lumii că se poate.

Cine își putea imagina că un popor ca cel francez, care dărâma Bastilia, va sta închis în casă? A semnalat că este de-ajuns să vină un pericol, pericolul comunist...

Acum a dovedit că pericolul sanitar poate fi un instrument de justificări a unor încălcări ale dreptrurilor oamenilor. Nu am mai auzit...

Adică și la noi, Avocatul Poporului, cum își permite!? Cum poate să arate România? Poate să arate o Românie dictatorială și din punct de vedere economic, va fi un dezastru. Așa cred că va arăta România.", a mărturisit Ion Cristoiu.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.