Cum va fi vara anului 2022 în România. Ce temperaturi se vor înregistra în București

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 dec 2022, 01:25

Cum va fi vara anului 2022 în România. Ce temperaturi se vor înregistra în București

Sursa: PixaBay

Conform meteorologilor, vremea acestui sezon estival va fi schimbătoare, așa cum a fost tot anul 2022 până acum. Iată câte grade se vor înregistra în Capitală, dar și ce vreme va fi în luna iunie.

Temperaturile de la începutul pot fi asociate, mai degrabă, cu cele de primăvară. Vor fi destul de multe precipitații în București, dar meteorologii au transmis și ce temperaturi maxime și minime ne așteaptă.

Prognoza meteo iunie 2022. Cum va fi vremea vara aceasta și ce temperaturi se vor înregistra în Capitală

Se pare că anul 2022 ne va aduce o vară frumoasă și călduroasă.

Totuși, la începutul lunii iunie, temperaturile maxime se vor încadra între 24- 28 de grade, iar cele minime nu vor depăși 17,5 grade. Conform informațiilor transmise de meteorologi, luna iunie va fi ploioasă și plină de umezeală.

Citeste si: Dimineața cu noi, 25 martie 2022. Viviana Sposub prezintă horoscopul zilei. "Vești bune din partea astrelor" Iată cele mai bune sfaturi de la astrologul Alexandra David

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În București, vom avea parte de câteva zile cu furtuni însoțite de tunete și fulgere. Temperaturile minimă pentru București în luna iunie vor atinge 25 de grade Celsius, iar cele maxime nu vor depăși 28 de grade.

În marea majoritate a regiunilor din România, temperaturile vor fi mai mari decât cele normale pentru luna iunie 2022. Precipitațiile, de asemenea, își vor face și ele apariția în anumite părți ale zilei.

Luna iulie a anului 2022 va fi foarte călduroasă în România

Conform meteorologilor, în luna iulie 2022, temperaturile vor fi destul de ridicate în majoritatea regiunilor din țară. La fel ca în cazul lunii iunie, și în luna iulie vom avea parte de zile cu ploi moderate în anumite intervale, dar, în majoritatea regiunilor, ne vom bucura de vreme însorită.

Citeste si: METEO cu Viviana Sposub: „Nu am vești chiar atât de bune” Temperaturile scad sub normalul perioadei și se întorc ploile la început de weekend

Temperaturile vor atinge maxime de până la 32 de grade Celsius ziua, iar noaptea, temperaturile vor atinge maxime de până la 21 de grade Celsius. În București, temperatura minimă pentru luna iulie va atinge 27 de grade Celsius, conform ultimelor informații transmise de meteorologi.