Cum va fi vremea de Revelion 2022. Zonele din țară unde va ninge în noaptea dintre ani. Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 31 decembrie 2021

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 28 sep 2022, 05:20

Prognoza meteo ANM pentru Revelion 2022

Sursa: canva.com

Prognoza meteo ANM pentru ultimele săptămâni din decembrie a fost anunțată. Iată cum va fi vremea de Revelion 2022, ce temperaturi se vor înregistra, dar și în ce zone din țară sunt anunțate ninsori.

În primele două săptămâni din luna decembrie, meteorologii anunță temperaturi ușor mai ridicate decât ar fi normal, însă după jumătatea lunii se va face mai frig, iar maximele se vor încadra în valorile normale pentru data din calendar. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a aunțat cum va fi vremea de Revelion 2022. Va ninge sau nu în noaptea dintre ani?

Prognoza meteo ANM Revelion 2022. Cum va fi vremea în principalele regiuni ale țării?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza pentru luna decembrie și, potrivit estimărilor, finalul lunii va aduce vreme mohorâtă și precipitații care se vor încadra în limitele normale pentru data din calendar. Astfel, de Revelion 2022, temperaturile fie vor fi la nivelul celor normale pentru data din calendar, fie chiar mai ridicate. 

Meteorologii au anunțat că precpitațiile vor fi deficitare în regiunile vestice și nord-vestice,  dar în restul țării vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. 

Citeste si: Vine ninsoarea în România! Administrația Națională de Meteorologie a făcut anunțul. Iată care sunt județele vizate

Vremea în București de Revelion 2022

Pe 31 decembrie, mai exact de Revelion 2022, vremea va fi în general închisă în zona Capitalei. La București, meteorologii anunță un cer acoperit de nori și o temperatură maximă de 6 grade.

Noaptea, cerul va fi noros, iar minima se va situa în jurul valorii de 4 grade. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe 1 ianuarie, vremea va fi mohorâtă și în timpul zilei pot să mai apară ploi slabe, maxima din termometre urcând până la 9 grade. În timpul nopții, cerul se va însenina, iar minima va coborî până la 1 grad.

Vreme frumoasă și soare pe 2 ianuarie 2022  în București, atunci când temperatura din timpul zilei va atinge 7 grade, iar minima va coborî până la 0 grade. Nu sunt anunțate ninsori sau precipitații sub formă de ploaie în a doua zi din an.

Vremea în Brașov de Revelion 2022

În Brașov, precipitații sub formă de ninsoare vor mai fi înainte de Revelion, în special în zilele de 29 și 30 decembrie.

Pe 31 decembrie, cerul va fi mai mult noros, dar ninsorile se vor opri. Temperatura maximă va fi de 6 grade, iar minima va fi de 5 grade. 

În prima zi din 2022, mai exact pe 1 ianuarie, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme închisă la Brașov, o maximă de 8 grade și o temperatură minimă de -1 grad. Pe 2 ianuarie 2022, cerul va fi mai mult noros, dar nu vor mai fi șanse de precipitații.

Vremea în Timișoara de Revelion 2022

În Timișoara, vremea va fi mai caldă decât în restul țării, astfel că, în ultima zi a anului, maxima va urca până la 10 grade, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de 5 grade. Va fi mult soare și nu sunt anunțate precipitații nici de Revelion 2022, nici pe 1 ianuarie. În prima zi din noul an, vremea va fi în continuare frumoasă și se va face și mai cald, astfel că maxima va atinge 12 grade, în timp ce minima din timpul nopții se va situa în jurul valorii de 3 grade. Pe 2 ianuarie 2022, vremea va fi însorită și se va atinge o temperatură maximă de 9 grade și o minimă de 1 grad.

Citeste si: Cum va fi vremea de Crăciun 2021. Locurile din țară unde va ninge de sărbători. Prognoza meteo ANM pentru luna decembrie