Cum vor fi afectate zodiile de Superluna Albastră?

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 aug 2023, 10:58

Cum vor fi afectate zodiile de Superluna Albastră

Sursa: freepik

Următoarea Lună plină va fi miercuri noaptea, 30 august 2023 și va apărea vizavi de Soare, iar zodiile vor fi afectate de acest fenomen astronomic.

Ultima Lună plină din vara acestui an va avea loc la data de 30 august, fiind a doua din această lună, iar aceasta este cunoscută sub numele de Superlună Albastră. Iată cum sunt afectate zodiile de această Lună plină.

Citește și: Horoscop joi, 31 august 2023. Tensiunile din familie îi pot stresa pe Pești

Ce este Superluna Albastră?

Superluna Albastră este formată din două fenomene astronomice ce se au loc în aceeași perioadă, formând un adevărat eveniment pentru mai mulți oameni. Acest fenomen astronomic este format dintr-o Luna albastră, care este un termen folosit pentru a descrie a doua Lună plină dintr-o singură lună calendaristică, iar Superluna este momentul în care Luna se află în cel mai apropiat punct de Pământ, părând astfel mai mare și mai strălucitoare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Superluna Albastră este considerată un moment puternic pentru a stabili intențiile, a elibera energie negativă și a manifesta abundența. Se spune că Superluna Albastră a Lunii pline din august aduce un sentiment sporit de conștientizare și intuiție. Este un moment de energie emoțională sporită, ceea ce îl face un moment ideal pentru vindecare, meditație și practici spirituale, relatează astrologyking.com

Citește și: Horoscop săptămânal, 23 august-3 septembrie 2023. Mai multe zodii vor avea probleme financiare

Cum vor fi afectate zodiile de Superluna Albastră?

Berbec

Pe 30 august, luna plină va face lumină asupra dorinței tale de a te retrage și de a te retrage din ochii publicului. Deși ai tendința de a fi o persoană destul de activă, această lunație te încurajează să petreci mai puțin timp în deplasare și mai mult timp reîncărcându-ți bateriile imaginative. Dacă

v-ați simțit epuizat, acum este un moment bun pentru a vă concentra asupra lucrurilor care nu necesită multă activitate fizică, cum ar fi jurnalul sau visele cu ochii deschiși.

Taur

În timpul Lunii pline din Pești, speranțele și visele tale pentru prieteniile și comunitatea ta vor fi puse în lumină. S-ar putea să te trezești colaborând cu cineva care te inspiră sau s-ar putea să te gândești la cum arată tribul tău ideal. Acesta

este un moment norocos pentru crearea de rețele, Taur, așa că asigurați-vă că vă puneți acolo. Conexiunile pe care le creați acum sunt incredibil de optimiste și vă pot oferi sprijin pe termen lung și camaraderie pe termen lung.

Gemeni

Pe 30 august, Luna plină în Pești îți va lumina cea de-a 10-a casă a carierei și a imaginii publice, aducând în prim plan unele dintre speranțele și dorințele tale pentru profesia ta. Ai

tendința de a visa mare când vine vorba de reputația ta și, în această zi, va fi mai ușor să-ți imaginezi unde te-ar putea duce munca ta. Această lunație ar putea semnifica o promovare sau o oportunitate de a-ți prezenta talentele în fața maselor.

Rac

Luna aceasta, sistemele și filozofiile tale actuale vor fi iluminate pe măsură ce luna plină a Peștilor se va desfășura. În timpul acestei zile, ești încurajat să-ți lărgești perspectivele, mai ales dacă ai fost împovărat de stresul vieții tale de zi cu zi. Acesta este un moment fericit pentru călătorii sau pentru a face ceva ieșit din comun, Rac, așa că nu ezitați să schimbați lucrurile

Leu

Pe 30 august, Luna plină a Peștilor aruncă lumină asupra granițelor și obligațiilor pe care le împărtășiți în prezent cu ceilalți. Este posibil să plătiți o datorie care planează asupra dvs. sau să vă ajustați apropierea de alți oameni și responsabilitățile lor financiare. Este posibil să vă gândiți, de asemenea, la posibilitățile pe care resursele dvs. le creează acum, pe care este posibil să nu le fi putut vedea înainte. Orice sfârșit care se întâmplă acum este probabil o binecuvântare deghizată.

Fecioară

Pe măsură ce Luna plină a Peștilor se desfășoară, relațiile și parteneriatele voastre romantice vor fi obiectivul dvs. principal. Deși ai tendința de a fi o persoană destul de logică, această lunație te invită să îmbrățișezi posibilitățile pe care le oferă conexiunile tale acum. Încearcă să nu-ți limitezi gândirea când vine vorba de iubire acum.

Balanță

Pe 30 august, Luna plină vă va muta atenția asupra obiceiurilor, rutinelor și ritualurilor actuale. Acum vei căuta multă fluiditate în rutina ta de zi cu zi, invitându-te să faci câteva schimbări care să-ți susțină visele și idealurile supreme pentru acest domeniu al vieții tale. Acum poate că nu este momentul să implementați regimuri rigide, ci, în schimb, acceptați flexibilitatea de care aveți nevoie în viața de zi cu zi pentru a funcționa cât mai bine.

Scorpion

Imaginația ta va fi dezlănțuită în timpul Lunii pline din Pești, Scorpion, făcându-l un moment fericit pentru a vizualiza modurile în care te poți răsfăța cu plăcerile vieții. Ai putea ajunge la un punct de cotitură într-o aventură romantică sau ai duce la bun sfârșit un proiect creativ. Oricum ar fi, luna plină de astăzi se referă la ceea ce este posibil atunci când acordați prioritate plăcerii, așa că veți rămâne cu siguranță inspirat.

Săgetător

Pe 30 august, Luna plină a Peștilor va face lumină asupra celei de-a patra case de casă și familie, aducând la lumină idealurile tale pentru lumea ta privată. Deși este posibil să nu fie un moment deosebit de activ pentru tine, vei petrece mult timp imaginându-ți cum arată stilul tău ideal de viață în habitatul tău natural. S-ar putea să simți nevoia să te muți sau să faci schimbări în reședința ta care să se alinieze mai bine cu visele tale pentru viața privată.

Capricorn

Te vei sprijini în imaginația ta în timpul Lunii pline din Pești pe 30 august. Acum este momentul să-ți exprimi gândurile și ideile, Capricorn, chiar dacă detaliile nu au fost încă rezolvate pe deplin. Ai fost întotdeauna un vizionar, dar astăzi te vei simți neobișnuit de plin de speranță pentru ceea ce ai încă de învățat și de înțeles despre lume. Lucrul mare astăzi și permite imaginației tale să te ghideze. Inspirația va fi în surplus în această zi.

Vărsător

Pe 30 august, Luna plină aduce luminează finanțele și resursele tale actuale. În această zi, veți lua în considerare posibilitățile pe care vi le pot oferi activele, în timp ce vă imaginați modalitățile prin care puteți profita la maximum de ceea ce aveți în posesia dvs. Deși detaliile ar putea fi încă în aer, acum este un moment fericit pentru a visa modalități de a te bucura de roadele muncii tale.

Pești

Pe 30 august, Luna plină luminează visele și aspirațiile actuale pe care le ai pentru tine și identitatea ta. După o perioadă de prioritate a raționalității față de imaginație și creativitate, acesta este momentul tău să gândești în mare. Lumea este stridia ta acum, Pești. În lumea ideală, unde te vezi? Nu este exagerat să crezi că vei realiza ceea ce ți-ai imaginat.

Citește și: Horoscop chinezesc, săptămâna 28 august – 3 septembrie 2023: Relațiile sociale sunt în prim-plan în această săptămână

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?