Cum vorbește Gabriela Lucuțar cu sufletele celor adormiți! Discuția pe care a avut-o cu Oana Roman înainte de înmormântarea mamei sale

Autor: Diana Ghita

Gabriela Lucuțar a luat legătura cu spiritul Mioarei Roman

Sursa: Facebook Gabriela Lucuțar; wowbiz.ro; Facebook Oana Roman

Mioara Roman a fost înmormântată luni, pe 26 februarie, iar întreg evenimentul a fost organizat de Gabriela Lucuțar, la solicitarea Oanei Roman.

Gabriela Lucuțar, supranumită și Regina Întunericului, deține o companie care oferă servicii funerare de lux și chiar ea însăși se ocupă de organizarea fiecărei ceremonii funerare pe care o preia.

Gabriela Lucuțar a comunicat cu Mioara Roman înainte de înmormântare

Regina Întunericului este foarte implicată în ceea ce face, personalizând evenimentele într-un mod neobișnuit, întrucât aceasta dezvăluie că morții înșiși îi transmit diverse detalii despre cum ar vrea să fie înmormântările lor.

„Eu nu cred că sunt experiențe paranormale, pur și simplu se întâmplă niște lucruri. Eu nu vorbesc cu spiritele, ele doar îmi transmit. Îmi transmit senzorial, da. Eu vă spun ce se întâmplă. Sunt o persoană serioasă”, a explicat Gabriela Lucuțar, pentru România TV.

Citește și: ”Regina întunericului” se va ocupa de înmormântarea Mioarei Roman. Cum a presimțit Oana Roman moartea mamei sale

Același lucru s-a întâmplat și în cazul Mioarei Roman, despre înmormântarea căreia vorbise, deja, acum două luni, cu fiica ei, Oana Roman, moment în care au pus la punct fiecare detaliu, inclusiv prepararea colivei cu foiță de aur. Însă, când s-a apucat de pregătiri, Gabrielei i-a scăpat acest lucru, iar cea care i-a amintit de el a fost chiar Mioara Roman.

„Oana a spus că «mama mea a avut un suflet de aur» și așa mi-a venit ideea pentru coliva cu foiță de aur.

Totuși, uitasem acest detaliu pe care îl vorbisem acum două luni. Dar doamna Mioara mi-a adus aminte. Pentru că de fiecare dată când am un deces, ei mă inspiră(...) Cu foița de aur a fost în felul următor: stăteam o pregăteam și aia a fost”, a declarat Regina Întunericului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Cum reușește Gabriela Lucuțar să ia legătura cu spiritele

De asemenea, aceasta a dezvăluit că semnul de la Mioara Roman nu a fost singurul pe care l-a primit pe parcursul carierei sale, ci că acest lucru i s-a mai întâmplat de multe ori.

„De cele mai multe ori familia mă întreabă: «dar de unde știați că mamei mele îi plăcea să mănânce dulceață de trandafiri». (...)

Pentru că pur și simplu mi-a venit în minte, deși mie nu îmi place dulceața de trandafiri”,  povestește Gabriela Lucuțar.

Regina Întunericului explică faptul că acest fenomen are loc, mai ales, atunci când pregătește trupurile pentru ceremonia funerară, relatând că, în acel moment, sufletele morților încearcă să-și facă simțită prezența, iar ea trebuie să le răspundă neapărat, pentru a-i calma.

Citește și: Cât a costat înmormântarea de lux a Mioarei Roman! Ce se afla în pachetele împărțite: „S-au dat icre de sturion și dulceață de trandafiri”

„Nu visez, se întâmplă la momentul în care ne întâlnim. Mă implic în absolut tot. Eu nu pot să las pe altcineva să se ocupe. La momentul în care mă apuc de îmbălsămat, corpul este pe masă și sufletul este lângă. Eu trebuie să îi explic sufletului ce urmează să se întâmple ca să nu se sperie. Și ei se sperie. Înainte, când nu vorbeam cu ei, trosneau, pocneau lucruri”,  mai spune Gabriela Lucuțar, conform sursei citate.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?