Cum vrea Vlad Pascu să scape de închisoare. Părinții celor doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai sunt revoltați: „Vrea să fie eliberat, să-și îmbrățișeze părinții”

Autor: Diana Bostan

Vlad Pascu a cerut să fie eliberat.

Sursa: Inquam Photos: George Călin

Vlad Pascu, şoferul care a provocat tragedia din stațiunea 2 Mai, soldată cu moartea a doi tineri, a solicitat recent instanței să fie eliberat din arestul preventiv.

Vlad Pascu este judecat pentru omor din culpă și se află în arest preventiv. În încercarea de a obține libertatea, Vlad Pascu, șoferul drogat din stațiunea 2 Mai, a argumentat că suferă de probleme grave de sănătate și necesită tratamente medicale urgente.

Citește și: Sora lui Sebastian Olariu, tânărul mort în accidentul de la 2 Mai, a împlinit 18 ani: „Sebi a fost cu tine azi și va fi întotdeauna alături de tine” Detaliul de pe tortul aniversar a atras atenția tuturor

Vlad Pascu a cerut să fie eliberat

Conform avocatului său, Alin Trandafirescu, Vlad Pascu ar fi fost diagnosticat cu afecțiuni renale și necesită controale din partea unor specialiști în medicină internă, cardiologie, psihiatrie și stomatologie, recomandări care nu au fost acceptate în afara rețelei penitenciare.

Citește și: Chin prelungit pentru părinții victimelor de la 2 Mai! Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat pentru încă două luni: „Nu mai venim cu nicio speranţă”

„Este o persoană care s-a născut cu un singur rinichi, deci asta este afecțiunea. A solicitat anumite controale în afara rețelei de penitenciar, lucru care i-a fost respins.”, a transmis Alin Trandafirescu, avocatul lui Vlad Pascu, potrivit Gândul.

În cadrul ultimei audieri, care a avut loc miercuri, 14 august, la Judecătoria Mangalia, Vlad Pascu a recunoscut responsabilitatea sa în accident și și-a cerut scuze față de familiile victimelor.

De asemenea, el a reiterat că, deși este conștient că riscă o pedeapsă cu închisoarea, ar prefera să fie plasat sub o măsură preventivă mai blândă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Părinții celor două victime, care și-au pierdut viața în urma accidentului provocat de șoferul drogat Vlad Pascu, sunt profund indignați de cererea acestuia de eliberare.

„Vrea să fie eliberat, să-și îmbrățișeze părinții. Dar până acum de ce nu i-a îmbrățișat, cât a fost în libertate? Roberta și Sebi nu se mai întorc acasă ca noi, părinții lor, să-i îmbrățișăm.” a

spus Livia Dragomir, mama Robertei, fata moartă în tragedia de la 2 Mai, conform Gândul.

Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat

Instanța a stabilit că următorul termen al procesului va fi pe 20 septembrie, în timp ce avocata lui Vlad Pascu, Sorina Stoica, a subliniat că procesul este întârziat din cauza lipsei a două rapoarte de expertiză esențiale pentru determinarea vătămărilor suferite de victime.

Citește și: Mărturiile pline de durere ale părinților tinerilor uciși în stațiunea 2 Mai: „Noi acum nu mai avem o viață.” Ce reacție au avut aceștia când l-au văzut pe Vlad Pascu în sala de judecată

„Lipsesc două rapoarte de expertiză, prin care să se determine cu exactitate ce vătămări au suferit Ionescu și cealaltă persoană vătămată.”, a declarat Sorina Stoica, avocata lui Vlad Pascu, potrivit sursei menționate anterior.

 


Într-o nouă ediție incendiară a emisiunii ”Follow us”, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au dezbătut subiectele zilei. Iată ce dezvăluiri au făcut cele două în legătură cu relația dintre Alex Bodi și Ema Uta!