Cine este BARBATUL cu care s-a casatorit una din surorile lui Culita Sterp! Drama care il macina si acum pe cumnatul Faimosului de la Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 iul 2022, 00:55
Cine este cumnatul lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021

Una din surorile Faimosului Culita Sterp este casatorita cu alesul inimii, Daniel Aloman. Ileana si Daniel vor fi in curand parinti.

Cei doi au facut nunta ca-n povesti in urma cu doi ani unde familiile celor doi tineri insuratei s-au reunit si au petrecut si chefuit trei zile si trei nopti. Toata familia Sterp a fost prezenta de la mic la mare, iar mireasa s-a fotografiat cu toti fratii ei. Nu mai e nevoie sa spunem ca a purtat o rochie ca de printese cu danteluri fine.

Ileana, sora lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021, nunta ca-n povesti cu Daniel Aloman

Citeste si: Ileana Sterp, sora Faimosului Culita Sterp, a facut nunta ca-n filme cu alesul ei! Cum au aratat mireasa si celebrii ei frati in ziua nuntii

Iata ca dupa doi ani a venit si vestea cea mare si sora lui Culita, Ileana, a ramas insarcinata pentru prima data.

Si inca o bucurie pentru mama Geta pentru ca va avea doi nepoti, unul din partea lui Culita cu Daniela Iliescu si unul din partea Ilenei cu Daniel Aloman. "Mi-s tare dragi copilașii. Abia aștept sa aduc pe lume minunea pe care Dumnezeu a zămislit-o în pântecele mele. Sunt veșnic mulțumitoare Lui Dumnezeu pentru minunatele daruri și binecuvântări din viața mea," a marturisit Ileana. 

Daniel Aloman, sotul Ilenei Sterp, are sufletul sfasiat de durere

Citeste si: Familia lui Culita Sterp este in culmea fericirii! Este vorba despre DOI COPII! Daniela, iubita sa, a facut anuntul in DIRECT, la Kanal D!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa, sotul ei, Daniel, cu un ochi rade si cu altul plange deoarece nu se poate resemna dupa moartea tragica a tatalui sau. A trecut mai bine de un an de cand parintele lui a murit si Daniel inca il plange postand mesaje pline de iubire fata de parintele trecut in nefiinta. "Un AN. Un an de când te strig și am atâtea întrebări, dar tu nu îmi mai răspunzi, de când șantierele sunt goale fără tine, de când te văd în orice lucru.

Orice încurcătura sau greutate aș fi întâmpinat, știam că mereu găsesc rezolvarea și răspunsul la tine. Ai plecat prea repede, mult prea repede TATĂ."  

Mama Geta care isi iubeste ginerele foarte mult, considerandu-l ca pe copilul ei, n-a ramas indiferenta la mesajele de dor ale lui Daniel si i-a raspuns si ea, imbarbatandu-l :"Oooof, Doamne... viața asta este mai mult doar suferință! Sînt sigură că tatăl tău te veghează de acolo de sus și este mîndru de tine pt că duci mai departe această meserie

care nu este deloc ușoară! Dumnezeu să-l ierte! 

In tot acest timp, Culita Sterp lupta pentru premiul cel mare la Survivor Romania 2021 alaturi de echipa Faimosilor din care face parte, iar familia ii este alaturi chiar daca el este tocmai in Republica Dominicana.