Cumpănașu, informații bombă despre Alexandra Măceșanu: "A fost traficată printr-o rețea albaneză și..."! Mai este sau nu în viață fata?!

Autor: A.I.
Actualizat: 24 nov 2020, 09:55

Alexandru Cumpănașu a oferit noi informații bombă despre Alexandra Măceșanu. Candidatul la alegerile prezidențiale susține că are informații că ea a fost traficată.

„Informaţie certă că este în viaţă, astăzi, nu mai am. Acum o lună de zile aveam informaţia că este în viaţă. A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc.

A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului”, a spus Alexandru Cumpănașu, pentru dcnews.ro.

Alexandru Cumpănașu, acuzații grave: "Vă gândiți să mă omorâți, să mă închideți, să dispar"

Cumpănașu a făcut acuzații grave în preajma alegerilor prezidențiale. El a susținut că se vrea "lichidarea" lui și a făcut acuzații grave la membri USR.

"Știu că vă gândiți să mă omorâți. Când o să fiu președinte vă rad!

(Despre procurori) „Când o să fiu președinte, vă rad! Știu că astăzi, când a rămas definitivă candidatura mea, vă gândiți fie să mă omorâți, fie să mă închideți. Să dispar.”
„V-am dat nume, v-am date, v-am dat tot ce vreți, tot, ca să gășiți copiii, s-aflați adevărul. M-ați terorizat cu televiziunile, cu Parchetul, cu tot… Nenorociților!”
„Credeți că mă las? Credeți că vă las să mai faceți ce faceți acum? Nuuu! Sunt candidat la Președinție, aveți o mare problemă!”


„Băi, cinicilor! Cinicilor ce sunteți! Animale, aia sunteți! Vă meritați din plin aceste cuvinte! Voi vreți o revoluție pe bune? Chiar vreți o revoluție?”
„Fiți ai dracu’ de animale ce sunteți!”
„Știu că vor să mă omoare sau să-mi facă altceva. Știu, că de-aia am cerut protecție și pază atuncea… Dar eu cred că va fi greu până după campanie.”

USR este alternativa? Cu de-alde Cioloș? Vânduți serviciilor externe?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu vreți să aflați despre USR? Eu cred că vreți! Sunt în ședință acuma, disperați. «Ce facem noi cu Cumpănașu? Ce facem noi? Crește». Bă, nu cresc eu, crește poporul. Oamenii se destupă la minte, aia-i problema. Un individ de la USR, pe numele lui Ghinea, a avut el tupeu să scrie astăzi despre mine. Este europarlamentar și este fost ministru într-un guvern tehnocrat care a furat țara asta! A distrus țara într-un an de zile!”
„Ce facem, ne dăm pe mâna multinaționalelor franco-germane? Ne dăm țara? Ia votați-i pe ăștia de la USR! Luați-i, băi, frate, duceți-vă cu

ei! Eu n-o să vreau. Vă rog eu, votați-i!”
„Aaaa, am înțeles: capitaliștii români sunt răi, capitaliștii străini sunt buni.”
„Vreți cu USR-ul? Votați dracului din prima… știți că votați cu toste multinaționalele de-afară care vor să rupă tot ce este în România bun! Să nu mai avem nimic! Ne-au luat tot!”
„Și-acum vine USR-ul să ne spună nouă: «Noi suntem alternativa». Bă, băieți, cu de-alde Ghinea sunteți voi alternativa? Cu de-alde Cioloș? Vânduți serviciilor externe? Care ce vor? Vor să pună mâna pe tot ce înseamnă industrie românească!”

Eu cred că Barna o să voteze cu mine în turul 2!

„Vreți să știți cine e domnul ministru-baron Ghinea? Baronul USR-ului! Hai să vorbim despre domnul Ghinea, un individ care a îndrăznit să vorbească și el astăzi… să scoată gura despre mine. Cică el era jurnalist. Unde-ai făcut tu, mă, jurnalism? S-a apucat să facă proiecte. Mă, tu de unde-ai apărut? Eu știu de unde-am apărut, că am CV-ul, tu de unde-ai apărut?”
„Dan Barna, tu nu vei câșiga alegerile în vecii-vecilor și nu vei intra în turul 2, pentru că voi intra eu.”
„Eu cred că Barna o să voteze cu mine în turul 2. Și știți de ce? Pentru că Barna se va convinge între timp de cei care-i trag scaunul de sub picioare, adică Cioloș și acoliții lui. Neam de neamul lor n-or să ajungă la 14.000 de oameni să se uite la ei pe Facebook vreodată. Neam de neamul lor. Asta-i dovadă de încredere cum n-a avut poporul român în nimeni, niciodată.”

USR a promis și va promite țara unor multinaționale

„Cei de la USR au promis și vor promite țara unor multinaționale. Nu vor decât să împrumute țara și s-o dea la bucată tuturor celor care astăzi o doresc. Vor s-o dea unor multinaționale franțuzești, germane… Ei nu fură pentru ăștia din țară, ei fură pentru ăia de afară. Cioloș e agentul Franței.”
„Am audiat în Parlament – am audiat!-, la cererea mea, cinci miniștri USR care-și trădau țara. Au fost audiați. Am poze de-acolo de la întâlniri cu ei, de la audieri…”
„«Țara e dată la bucată de ciuma roșie, măi Cumpănaș». Bine, măi, dacă zici tu… Eu cred că este dată la bucată de ciuma roșie, galbenă și USR-istă.”
„Și eu am fost la spital, și spuneau escrocii de la USR că m-am prefăcut. Fir-ați… Tac, că nu mai pot, efectiv nu mai pot.”, a spus Alexandru Cumpănașu.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.