Cumpara, zilnic, 20 de bureti de vase, dar nu spala farfuriile cu ei. O sa ramai cu gura cascata cand o sa vezi cum ii foloseste

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 22:36

Tanara sufera de o tulburare de comportament, de tip compulsiv-obsesiv, numita Pica.

"Unii ies in oras la o friptura, eu as prefera sa mananc un burete", a marturisit Emma Thompson, o tanara de 23 de ani, din Marea Britanie. De la varsta de 3 ani, ea adora sa simta textura buretilor in gura, in timp ce ii mesteca.

In urma cu cativa ani, ea a descoperit gustul buretilor inmuiati in detergent lichid pentru vase, cu aroma de mere verzi, si spune ca asta e "mica ei placere vinovata".

"Imi place gustul, imi place mai mult decat mancarea", a marturisit ea.

Adesea, ea taie un burete in bucati mici si le ia cu ea la munca, intr-o cutie pentru pranz. In functie de starea de spirit, ea devoreaza intre 2 si 20 de bureti pe zi. Ii tine sub apa fierbinte, pentru ca suprafata abraziva sa se dezlipeasca, apoi ii lasa, peste noapte, in detergent lichid.


Daca i se face pofta si e pe strada, ea intra in cel mai apropiat magazin si isi cumpara un burete, pentru a-si satisface pofta.

Tanara nu a apelat niciodata la ajutor specializat pentru a scapa de problema ei, dar spune ca o va face, daca va incepe sa ii afecteze viata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?