Cumparaturi la viteza. Priviti pe si-a dat toti banii de pensie doamna din imagine, mare amatoare de promotii!

Editor: Alexandra Dragos Author: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 01:30

Doamna in societate, gospodina in bucatarie, dar mai ales femeie de succes! Eroina materialului urmator s-a facut luntre si punte, dar tot a izbandit!

Este fericita castigatoare a concursului la cumparaturi-viteza, organizat ad-hoc la deschiderea unui hipermarket din Iasi! Suparare mare pe o femeie care nu a agasit reducerile pe care le astepta! Totusi, de-atata suparare, a plecat cu bratele pline, ba chiar inca patru maini i-ar mai fi trebuit.

Mai mult, a infruntat si frigul, si noaptea, si coada ca sa insface tot ce prinde. O femeie a gasit si elixirul tineretii fara batranete, la promotie! „ Mi-am luat un aparat ca sa fac si eu fitness acasa.

Pentru ce? Ca sa slabesc si eu, sa ma fac tanara. ” A dat lovitura, a luat si cate ceva pentru casa, dar si pentru sufletelul ei.

Dar a venit timpul pentru socoteli! La un calcul simplu, tot ce a cumparat doamna ajunge undeva pe la vreo 300 de lei. Pensia nu i-ar ajunge. Si atunci, cum de-a reusit sa-si ia atatea? „ M-am dus si am scos ceva bani de la banca.

” S-a imprumutat special pentru reduceri! Mai avea ceva bani de la baiatul ei, care e in strainatate, dar i-a cheltuit, pe ce credeti? Pe tigai! Intrebarea era daca si sotul va fi de acord cu lista prelungita de cumparaturi.

Pentru sot avem, insa, o veste proasta: doamna a trecut deja pe la casa de marcat. Si nu a fost singura care si-a cheltuit banii pe produsele care aveau preturile reduse.

Ca la razboi s-au imbrancit iesenii ca sa puna mana pe cutiile expuse.

Nici macar ei nu stiau ce iau. La reducere sa fie! Invatat sa stea la coada, romanul stie de acum sa fie eficient. Nu ia doar pentru el, ci si pentru rude, prieteni ori vecini. Asa, si imbulzeala e mai mica, iar sporul la cumparaturi, mai mare!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Fericiti cei care n-au probleme de sanatate.

Cum tot puhoiul s-a indreptat spre uriasele cosuri umplute cu tensiometre si aparate pentru reumatism, cativa ieseni au profitat din plin ca la standul cu tigai a cam batut vantul. Drept urmare, si-au luat si cate trei. Si, uite-asa, mai cu un cot, mai cu un branci, s-a mai scris o fila a imbulzelii la romani.

##VIDEO101682##