Cüneyt Mete, care dă viață personajului Orhan în serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Celebrul actor și-a surprins chiar și soția cu noua lui înfățișare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2024, 21:49

Cüneyt Mete din serialul Totul pentru familia mea, apariție neașteptată în mediul online! Îndrăgitul actor a recurs la o transformare spectaculoasă de look! Iată cum a reacționat soția sa!

Cüneyt Mete se numără printre cei mai apreciați actori ai Turciei. Deși are deja un palmares impresionant, îndrăgitul actor își surprinde în continuare fanii cu noi proiecte de excepție, dar și cu apariții de senzație în mediul online. De curând, celebrul Cüneyt Mete a publicat pe contul lui de Instagram câteva imagini care au făcut senzație în rândul fanilor săi, deoarece acesta și-a făcut apariția cu un nou look.

Cüneyt Mete din serialul Totul pentru familia mea a recurs recent la o transformare spectaculoasă de look

Publicul din România l-a cunoscut pe carismaticul actor Cüneyt Mete încă din anul 2017, când a jucat în producția Dragoste și ura, în care a interpretat magistral rolul Cemal, iar apoi a revenit la Kanal D în serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Orhan.

Citește și: Cine este și cum arată mama celebrului actor Cüneyt Mete, care joacă rolul Orhan în serialul Totul pentru familia mea? Iată cum a fost surprins îndrăgitul actor alături de cea mai importantă femeie din viața lui

Când nu se află pe platourile de filmare, îndrăgitul actor este foarte activ în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri senzaționale, spre deliciul urmăritorilor săi.

De curând, Cüneyt Mete a postat câteva imagini care au făcut furori în rândul fanilor deoarece renumitul actor și-a făcut apariția cu o nou înfățișare. Acesta a recurs la o schimbare spectaculoasă de look și a adoptat o tunsoare modernă și nonconformistă, ce a uimit-o chiar și pe soția lui.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Cüneyt Mete, un actor complet cu o carieră strălucită

Născut în anul 1970, în satul Artvin Şavşat, din Izmir, Turcia, Cüneyt Mete a crescut într-o familie conservatoare, în sânul căreia a primit o educație tradiționalistă până la vârsta majoratului, când a decis să plece în Ankara pentru a-și continua studiile.

Citește și: Orhan din serialul Totul pentru familia mea, momente dificile pe patul de spital! Iată ce intervenție chirurgicală delicată a suferit recent celebrul actor Cüneyt Mete, la scurt timp după încheierea filmărilor

Dornic să își îndeplinească marele vis de a deveni actor, ambițiosul Cüneyt Mete a fost admis la Facultatea de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat al Universității din Ankara, pe care a absolvit-o cu succes, iar la scurtă vreme a debutat pe scena Teatrului de Stat din capitală, unde a fost rapid remarcat de marile case de producție din Istanbul, care au început să ii propună diverse proiecte.

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.