Cüneyt Mete, Orhan din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant pentru colegii lui de platou, la finalul filmărilor! Iată ce a transmis îndrăgitul actor echipei sale

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 sep 2024, 20:18

Cüneyt Mete, care joacă rolul Orhan în serialul Totul pentru familia mea, a transmis foștilor lui colegi de platou și întregii sale echipe un mesaj plin de emoții și nostalgie!

Cüneyt Mete face parte din categoria actorilor de elită din Turcia. Deși are 54 de ani, îndrăgitul actor își surprinde în continuare fanii cu noi proiecte de excepție. Cel mai recent rol jucat de renumitul actor a fost cel din serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață vreme de patru ani personajului Orhan, un rol dificil și solicitant care i-a adus un succes răsunător pe plan profesional.

Cüneyt Mete, mesaj plin de emoții și nostalgie pentru foștii lui colegi

Cüneyt Mete a devenit cunoscut și în România în anul 2017, când a jucat în serialul Dragoste și ură, în care a interpretat rolul Cemal, apoi a revenit la Kanal D, în producția Totul pentru familia mea în care a dat viață personajului Orhan. Celebrul actor a jucat în distribuția acestui proiect de televiziune patru ani.

În tot acest timp, acesta și-a făcut multe prietenii frumoase și s-a simțit că într-o a două familie deoarece s-a înțeles foarte bine cu toți colegii săi. De curând aceștia au încheiat filmările pentru îndrăgitul serial, iar Cüneyt Mete a ținut să le transmită foștilor lui colegi și întregii echipe un mesaj de mulțumire și regret că s-a încheiat frumoasă lor colaborare.

„Sfârșitul unei aventuri de 4 ani.

Mulțumesc tuturor actorilor și prietenilor mei din echipa tehnică! Aș dori să mulțumesc directorilor noștri, coordonatorului nostru general, scenaristului nostru! Nu am avut niciodată o supărare în acești 4 ani, sunt fericit de succesul avut! Va iubesc atât de mult!”, a scris celebrul actor Cüneyt Mete, pe contul lui de Instagram, la finalul filmărilor pentru serialul Totul pentru familia mea.

Citește și: Orhan din serialul Totul pentru familia mea, apariție inedită alături de soția sa! Iată cum au petrecut Revelionul cei doi actori, la bordul unei rulote!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

Cüneyt Mete, un parcurs fulminant pe plan profesional

Cüneyt Mete s-a născut în anul 1970, în localitatea Artvin Şavşat, din Izmir, Turcia, într-o familie tradiționalistă și conservatoare, în sânul căreia a primit o educație strictă și exemplară. La vârsta de 18 ani, acest a decis să plece în Ankara pentru a-și continua studiile.

Citește și: Cüneyt Mete, care dă viață personajului Orhan în serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Celebrul actor și-a surprins chiar și soția cu noua lui înfățișare

Dornic să devină un actor renumit, Cüneyt Mete s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat al Universității din Ankara, iar la scurt timp acesta a debutat pe scena Teatrului de Stat din capitală, unde a fost remarcat de marile case de producție din Turcia și astfel a pătruns și în lumea cinematografiei, unde s-a bucurat de multe reușite pe plan profesional de-a lungul celor peste două decenii de carieră.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.