Cunoasteti bancurile cu olteni? Ei bine, niciunul dintre ele nu v-ar fi putut pregati pentru imaginile ce urmeaza!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:06

Veti vedea acum patania a doi indivizi care cu siguranta va va face sa radeti cu lacrimi! Cei care au postat imaginile spun ca totul s-ar fi intamplat in Drobeta Turnu Severin.

Cei doi protagonisti ai filmuletului nu au nici cea mai vaga idee ca sunt filmati. Oamenii au iesit de la un hypermarket, de unde au cumparat o saltea. Au asezat-o frumos pe plafonul masinii si au crezut ca au rezolvat problema. Dar greul abia acum incepea!

Ca sa nu piarda salteaua in mers, barbatii au gasit o metoda eficienta: au legat-o cu scotch de plafonul masinii. Toate bune pana aici.

Doar ca cei doi au blocat in acest fel portierele. Si sa te tii dilema! Cand cei doi barbati isi dau seama cam cum stau lucrurile, incepe proba sportiva. Cei care filmeaza abia se mai pot opri din ras cand vad intreaga scena. Cu astfel de peripetii, am putea oricand sa renuntam la bancuri. Ca doar niciunul nu se poate compara cu realitatea dupa cate se pare!

##VIDEO135003##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?