Cunoscut artist din România, prins la volan sub influența substanțelor interzise!

Author: Laura Macovei
Actualizat: 27 sep 2023, 17:04

Cunoscut artist din România, prins la volan sub influența substanțelor interzise!

Sursa: PixaBay

Un cunoscut artist din România a fost oprit de polițiști pentru un control de rutină, însă mare le-a fost mirarea autorităților când i-au efectuat acestuia un drug test, rezultatul fiind unul pozitiv.

Miercuri, 27 septembrie, un cunoscut artist a fost oprit în trafic pentru un control de rutină. În urma testării cu drug testul, vedeta este suspectă de consumul substanțelor interzise. 

Cunoscut artist din România, prins la volan sub influența substanțelor interzise

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

Citește și: Care sunt noile modificări ale regulamentului privind penitenciarele: Ce schimbări le sunt aduse deținuților?

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336

alin 2 din Codul Penal
”, spun surse din poliție pentru știrilekanald

Potrivit surselor, este vorba de cântărețul Guess Who, pe numele său real Laurențiu Mocanu, în vârstă de 37 de ani, care este suspect de consumul substanțelor interzise, respectiv cocaină, potrivit surselor judiciare citate de HotNews.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Autoritățile au deschis în acest caz dosar penal.

Propunere de proiect legislativ pentru combaterea traficului de droguri: 10 ani de interdicție la volan

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a propus un proiect legislativ care aduce noi pedepse, mai aspre, pentru cei care vor fi prinși conducând băuți sau drogați.

Proiectul include mai multe măsuri, inclusiv interzicerea dreptului de a conduce pe o perioadă de până la 10 ani în cazul șoferilor depistați sub influența drogurilor sau alcoolului.

Citește și: Propunere de proiect legislativ pentru combaterea traficului de droguri: 10 ani de interdicție la volan

„Am depus, astăzi, aşa cum am promis public, un proiect legislativ menit să prevină şi să combată cu mai mare fermitate şi eficiență traficul de droguri, care a luat o aşa amploare în ultimul timp încât am ajuns să asistăm la din ce în ce mai multe drame în societatea noastră, inclusiv la tragedii pe șoselele ţării", a precizat senatorul.