Cunoscutul actor Dolph Lundgren a anunțat că suferă de o boală incurabilă. Doctorul l-a sunat personal să îi dea cumplita veste

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 12 feb 2024, 01:25

Dolph Lundgren și Sylvester Stallone

 
Sursa: https://www.facebook.com/DolphLundgrenOfficial/photos

Dolph Lundgren a anunțat pe pagina personală de Facebook că suferă de o boală gravă.

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din lume, Dolph Lundgren, a anunțat că se luptă cu o boală incurabilă. Acesta a declarat că a încercat să ducă lupta cu cumplita maladie departe de ochii presei. 

Dolph Lundgren este grav bolnav

Cunoscut pentru rolul său din „The Expendables” sau „Rocky”, actorul Dolph Lundgren a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer. El își dorește să ducă această bătălie departe de ochii presei.

Lundgren este o legendă a producțiilor cu arte marțiale, alături de Jean Claude Van Damme, Jackie Chan, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Steven Segal, Jet Lee, Jason Statham, Chuck Norris și marele Bruce Lee.

Citește și: Top 10 cei mai frumoși actori turci! Pe ce loc se clasează Can Yaman și Burak Ozcivit

Dolph Lundgren a anunțat atât într-un interviu cât și pe pagina sa personală de Facebook că duce departe de atenția mass-media o luptă împotriva cancerului, după ce medicii i-au descoperit o tumoare la unul dintre rinichi

în 2015.

Actorul suedez, care în prezent are 65 de ani, credea că suferă de reflux gastric, dar de fapt s-a descoperit că că în organismul său apăruseră între timp alte tumori, care au fost extirpate pe cale chirurgicală.

Dolph Lundgren a anunțat că: „Lucram la un film pe care urma să îl regizez şi în care trebuia să joc rolul principal în acea toamnă.

Doctorul mi-a telefonat când eram în Alabama, pregătit să filmez, şi mi-a spus că au găsit încă o tumoare la ficat. Atunci mi-am spus: “OK, asta e”.

Acela a fost punctul în care am început să cred că era vorba despre ceva grav”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Cancerul s-a activat în urma unui tratament greșit

Din păcate actorul a urmat un tratament greșit, despre care logodnica sa, Emma Krokdal, a dezvăluit că i-a cauzat efecte secundare îngrozitoare: „Gura lui s-a inflamat foarte mult. Mâinile îi erau umflate, picioarele la fel, nu putea să mănânce nimic cald, nimic rece şi nimic condimentat. Era o adevărată luptă să înghită mâncarea, aşa că a continuat să slăbească”.

 Actorul a declarat că  un oncolog l-a anunțat că mai avea de trăit doar doi sau trei ani, deşi a simţit la un moment dat că medicul care i-a spus acel lucru nu credea cu adevărat că actorul urma să supraviețuiască atât de mult.

Ida Lundgren, fiica actorului, în vârstă de 27 de ani, devine extrem de emoționată când vorbeşte despre tatăl ei: „Am avut o discuție cu tatăl meu despre ceea ce se va întâmpla dacă el va muri şi despre lucruri de acest gen.

A fost o conversație îngrozitoare”.

Citește și: Topul celor mai bogați actori din Turcia 2023. Cine se află în fruntea clasamentului?

Cum va evolua cumplita boală?

Din fericire actorul a mai cerut o a doua opinie de la medicul oncolog Alexandra Drakaki, care a efectuat o altă biopsie, iar aceasta a descoperit o mutație care face acel tip de cancer să devină tratabil prin medicație, datorită căreia tumorile s-au micșorat cu 90%.

Medicul a declarat că: „Există anumite părți din organismul său la care cancerul răspunde foarte bine din punct de vedere medical. Există anumite leziuni care nu mai pot fi văzute acum. Așadar, rezultatul este peste așteptări”.

Actorul suedez, Dolph Lundgren, a declarat că: „Acum apreciez viaţa mult mai mult. O apreciez în fiecare zi”.

Sursă: cancan.ro