Cunoscutul rapper, Fatman Scoop, a murit la vârsta de 53 de ani: Acesta s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 31 aug 2024, 19:02

Fatman Scoop

Sursa: facebook.com Fatman Scoop

Cunoscutul rapper Fatman Scoop a decedat la vârsta de 53 de ani în timpul unui concert.

Fatman Scoop, legendarul rapper și DJ cunoscut pentru hitul său „Be Faithful”, a murit la vârsta de 53 de ani după ce s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert gratuit din Connecticut. Moartea sa reprezintă o pierdere dureroasă pentru lumea muzicală și pentru toți fanii care l-au admirat.

Fatman Scoop a murit la vârsta de 53 de ani

Fatman Scoop, cunoscutul rapper și DJ celebru pentru energia sa explozivă și hiturile memorabile, a decedat la vârsta de 53 de ani.

Potrivit mirror.co.uk, știrea tragică a venit după ce s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert pe care îl susținea în Hamden, Connecticut, unde era cap de afiș.

Născut Isaac Freeman III, Fatman Scoop a fost recunoscut pe plan mondial pentru vocea sa distinctivă și spectacolele sale electrizante. Single-ul său din 2003, „Be Faithful”, a ajuns pe locul 1 în Marea Britanie și a devenit un imn definitoriu al scenei muzicii de dans din anii 2000.

Cunoscut pentru prezența sa pe scenă și abilitatea de a electriza mulțimile, Fatman Scoop a fost o figură iubită în industria muzicală.

În noaptea în care a decedat, Fatman Scoop era pe scenă la Green & Gold Party, un eveniment care a adunat un public entuziast, nerăbdător să asiste la spectacolul său dinamic. Seara a luat o turnură sumbră atunci când artistul a suferit o „urgență medicală” pe scenă.

Videoclipurile care circulă pe rețelele sociale îl arată pe rapper performând fără tricou, emanând aceeași energie vibrantă care i-a câștigat legiuni de fani de-a lungul anilor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

În timpul incidentului, spectatorii au reacționat rapid, oferind primul ajutor și aplicând manevrele de resuscitare în încercarea de a-l readuce la viață. Atmosfera, cândva încărcată de entuziasm, s-a transformat într-o stare de tensiune când profesioniștii medicali au sosit în jurul orei 20:33 pentru a-l transporta la spitalul din apropiere. În ciuda eforturilor lor, Fatman Scoop nu a putut fi salvat, lăsând fanii și colegii de breaslă șocați și îndoliați.

Citește și: Biografie Oana Radu. Cum a luat naștere cariera muzicală a artistei și care sunt dramele ce au făcut-o mai puternică?

Fanii au reacționat imediat pe rețelele de socializare

Primarul din Hamden, Lauren Garrett, a anunțat pe Facebook vestea tragică, îndemnând comunitatea să-l păstreze în gândurile și rugăciunile sale. Reacția emoționantă a fanilor pe rețelele sociale a evidențiat impactul profund pe care Fatman Scoop l-a avut asupra audienței sale.

Un fan a scris: „RIP Fatman Scoop, tocmai a re-postat un videoclip pe care l-am distribuit zilele trecute cu străzile care se prăbușesc sub muzica lui, după 20 de ani. Am crescut cu acea voce! Mulțumim pentru muzica ta. Odihnește-te în pace.”

Moartea lui Fatman Scoop reprezintă o pierdere semnificativă pentru lumea muzicală. Contribuțiile sale la gen, în special abilitatea sa de a electriza și captiva publicul, vor fi amintite cu drag de toți cei care au avut plăcerea de a experimenta muzica sa. Pe măsură ce lumea reflectă asupra moștenirii sale, influența și bucuria pe care le-a adus prin muzica sa vor dăinui cu siguranță.

  

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.