Cunoscutul rapper Guess Who, prins cu un plic ce conținea o substanță albă, la festivalul Untold. Incidentul a avut loc după ce artistul a susținut un concert

Autor: Diana Bostan

Guess Who a fost prins având asupra sa un plic transparent cu o substanță albă 

Sursa: Facebook: Guess Who

Rapperul Guess Who a fost implicat într-un incident nefericit la festivalul Untold. Artistul ar fi fost prins având asupra sa un plic cu o substanță albă.

Laurențiu Mocană, cunoscut sub numele de scenă Guess Who, a fost implicat într-un incident neplăcut în timpul festivalului Untold, conform informațiilor obținute de Adevărul. În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1:40, rapperul a fost găsit într-o situație delicată în zona toaletei VIP a festivalului, având asupra sa un plic transparent cu o substanță albă.

Citește și: Cunoscut artist din România, prins la volan sub influența substanțelor interzise!

Guess Who a fost prins având asupra sa o substanță albă la festivalul Untold

Potrivit sursei menționate anterior, autoritățile, care au intervenit imediat după concertul artistului, au confiscat plicul pentru a-l analiza în laborator, în încercarea de a identifica conținutul acestuia.

Citește și: Programul oficial UNTOLD 2024. Ce artiști vor fi prezenți între 8 și 11 august pe scena de la Cluj-Arena

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Incidentul a avut loc după ce Guess Who a susținut un concert în cadrul festivalului, iar acum se așteaptă rezultatele verificărilor pentru a stabili natura substanței găsite.

Este important de menționat că, în luna septembrie a anului trecut, Guess Who a fost depistat pozitiv la cocaină în urma unui test efectuat în trafic în Sectorul 1 din București. Această nouă situație adaugă un alt capitol controversat în cariera rapperului, iar investigațiile continuă pentru a clarifica toate detaliile incidentului.

Sursa foto: Facebook Guess Who

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, marți, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.