Cunoscutul vlogger, Selly, a rămas fără permisul de conducere: Acesta a fost prins conducând cu o viteză de peste 200 de km/h

Autor: Cristina Mocanu

Selly a rămas fără permisul auto după ce a fost prins conducând cu o viteză de peste 200 de km/h.

Sursa: instagram.com

Cel mai cunoscut vlogger din România, Selly, a rămas fără permisul auto după ce a fost prins conducând cu o viteză de peste 200 de km/h.

Vloggerul Selly, în vârstă de 23 de ani, a fost sancționat de autorități după ce a fost surprins conducând cu o viteză extrem de mare pe autostrada A1 București-Pitești. Prins circulând cu 236 de km/h, acest incident a condus la pierderea permisului său de conducere pentru o perioadă de trei luni și la o amendă substanțială.

Selly prins conducând cu o viteză de 236 de km/h

Vloggerul Selly, în vârstă de 23 de ani, a fost recent sancționat drastic de autorități după ce a fost prins conducând cu o viteză uluitoare pe autostrada A1 București-Pitești. Acesta a fost surprins de polițiști circulând cu 236 de km/h, o încălcare gravă a regulilor de circulație care a avut consecințe serioase pentru el.

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi au intervenit în trafic sâmbătă, 23 martie, în jurul orei 14:50, unde au depistat un autoturism ce se deplasa cu o viteză de neconceput.

La volanul mașinii se afla tânărul vlogger, originar din Craiova, care a fost imediat sancționat pentru comportamentul său imprudent. Pe lângă o amendă usturătoare în valoare de 3.330 de lei, Selly a fost privat de permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată doar o dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Citește și: Tot mai mulți tineri renuntă la facultate pentru a deveni influenceri! Cum poți construi o carieră remarcabilă în social media

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Selly și-a recunoscut greșeala

Într-o postare pe platforma sa de socializare preferată, Instagram, Selly și-a recunoscut greșeala și și-a asumat responsabilitatea pentru acțiunile sale. Acesta a declarat că momentul în care a fost prins de radar a fost rezultatul unei inconștiențe regretabile și că își exprimă sincerul regret pentru incident. Mai mult decât atât, vloggerul a subliniat că perioada în care va fi pieton va servi ca o lecție importantă pentru el și că va fi mai atent la respectarea regulilor de circulație în viitor.

Citește și: „Top, lasă, cifre bune!”. Selly s-a dat de gol. N-o să-ți vină să crezi cât câștigă vlogger-ul din YouTube. Pe ce cheltuie vedeta banii

Este esențial să reflectăm asupra acestui incident și să înțelegem importanța respectării regulilor de circulație pentru siguranța noastră și a celor din jurul nostru.