Cuplu bomba la Puterea dragostei! Gabriel si-o doreste pe Ramona! Daiana vrea sa-si faca si ea alt iubit: pe cine a pus ochii

Author: A.I.
Actualizat: 10 iul 2020, 18:00

Cuplu bomba la Puterea dragostei! Gabriel si-o doreste pe Ramona Lucrurile se pare ca sunt clare intre cei doi fosti iubiti, Gabriel si Daiana.

Cuplu bomba la Puterea dragostei! Gabriel si-o doreste pe Ramona Fostul iubit al Daianei a luat-o in brate pe cea care era atrasa, in trecut, de Livian si pe care Nelson si-o dorea ca iubita pentru fiul lui.

De partea cealalta, Daiana pare ca se indreapta spre Renat sau, cel putin, incearca sa isi faca gelos fostul iubit.

Daiana si Gabriel s-au tot certat cat timp au fost impreuna. 

De curand, dupa numeroase certuri si impacari, s-au despartit si nu mai pare in momentul de fata ca ar mai avea vreo sansa sa fie din nou impreuna.

Cuplu bomba la Puterea dragostei! Gabriel si-o doreste pe Ramona

Cuplu bomba la Puterea dragostei!  Toata atentia in momentul de fata Gabriel i-o acorda Ramonei.

Ba chiar a fost gelos cand la "Puterea dragostei" a venit un maseur profesionist si Ramona s-a intins pentru primul masaj.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Daiana a facut dezvaluiri incredibile despre Gabriel. Cum s-a despartit el de bruneta? Toata lumea credea ca ea exagereaza.

Daiana a rostit un adevar la care nimeni nu se astepta!

Cum s-a despartit Gabriel de Daiana

Concurenta si-a revenit cu greu dupa despartirea de Gabriel si multi au spus ca ea exagereaza si ca ar trebui sa fie mai ponderata cu emotiile pentru ca relatia lor nu

era oricum una veche sau foarte serioasa.

Daiana a trecut prin momente extrem de dificile, dupa ce relatia ei cu Gabriel s-a incheiat, iar tristetea si nefericirea se puteau vedea cu usurinta pe chipul ei, chiar si de cei care nu o cunosteau suficient. Invinuita ca a facut un cuplu fals cu el, dupa multe certuri cu Gabriel si tentative de despartire, Daiana nu era deloc inteleasa.

De ce sufera Daiana asa de tare dupa Gabi? Era intrebarea de pe buzele tuturor in acea perioada neagra pentru concurenta.

Citeste aici continuarea