Cuplul-bomba la Survivor Romania! Dezvaluiri incendiare facute de Razboinici despre Albert si Maria Chitu. Ce fac noaptea cand nu ii vede nimeni

Author: Alice Popescu
Actualizat: 28 apr 2021, 07:58
Dezvaluiri incendiare despre Albert Oprea si Maria Chitu

Razboinicii au facut mai multe declaratii despre o potentiala relatie intre Albert si Maria, iar concurentul nu neaga ca ar fi ceva mai mult decat o aporpiere intre ei.

Faptul ca Maria Chitu si Albert Oprea se simt exclusi din echipa Razboinicilor, i-a facut sa se apropie si mai mult, iar restul concurentilor din aceeasi tabara fac dezvaluiri incendiare despre cei doi. Mai mult, Albert nu neaga ca ar placea-o pe Maria si ar fi ceva intre ei. Marius Craciun si Sindy sunt cei care spun ca Albert si Maria sunt mai mult decat apropiati si faptul ca dorm impreuna, se tin in brate sau stau fata in fata foarte aproape, ar fi dovezi incontestabile ca cei doi ar avea o legatura: "Ba uneori se tin

in brate si dorm foarte apropiati..." Albert nu neaga cele spuse de Marius Craciun si intareste ideea ca ar fi ceva intre ei si nu dorm neaparat imbratisati din cauza frigului. 

O noua idila la Surivivor Romania 2021? Ce spune Albert despre relatia cu Maria?

Citeste si: Survivor Romania 2021. Surpriza uriasa la Survivor Romania 2021. Noi concurenti intra in competitie. Cine sunt acestia si cum au reactionat Faimosii si Razboinicii la vederea lor

Nu se stie daca ceea ce se intampla la ei in echipa i-a determinat sa nutreasca altfel de sentimente sau daca este o strategie pe care Maria si Albert o pun la punct in vederea castigarii competitiei. Cert este ca ambii sunt extrem de huliti de catre Razboinici, mai ales dupa ce Starlin a fost eliminat din competitie spre supararea crunta a lui Sorin. Maria nu este bine vazuta nici de catre Faimosi.

Cel care sustie ca are o strategie bine pusa la punct, este insusi Zanni. In momentul cand Maria a iesit in fata in Consiliul de Eliminare si a declarat ca Faimosul i-ar fi adresat cateva replici siropoase, Zanni nu a stat pe ganduri si i-a dat o replica taioasa, semn ca nu crede o iota din spusele Mariei. "Voiam să subliniez ce a spus Sorin despre Maria, că a venit cu o strategie.
Ea caută vânătoarea asta de momente. A avut o mică discuție cu Jador pe traseu, cu gura îi spunea "Lasă-mă în pace!", dar cu sufletul spunea "Vino!". Când Jador s-a apropiat, ea a continuat să spună "Lasă-mă!", dar a pus mâna pe el. A căutat un moment și cu Culiță. I-a spus lui Culiță, "Te ador, Culiță!" 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Maria Chitu, una din cele mai controversate noi concurente de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Roxana Ghita o desfiinteaza pe Maria Chitu dupa ultimele declaratii ale Razboinicei:"Mi se pare de joasa speta..."

Mai mult, nici Roxana Ghita nu crede in nevinovatia Mariei care pare ca stie cu ce intentii a venit la Survivor Romania 2021:" O sa imi dau si eu cu parerea.

Maria a venit ca rezerva de acasa. A vazut care e situatia din camp si normal ca vrea sa aiba cat mai multa audienta si poate chiar are o strategie dandu-se de partea lui Albert si nu stiu daca vin din niste intentii pure. Mie nici nu prea imi place de Maria si faza aia de a zis-o ca s-a dat Culita la ea si nu stiu ce complimente i-a facut.  Sa zici lucrurile astea cand Culita are pe cineva insarcinata acasa, mi se pare de joasa speta."