Cuplul care A SOCAT o lume intreaga. El este barbatul care S-A CASATORIT cu mama lui vitrega! Nu o sa crezi ce a facut tatal lui in ziua nuntii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:21

Cazul de mai jos, petrecut in Franta, a socat intreaga opinie publica.

La prima vedere cele doua persoane din imagine, care sunt sot si sotie, par cat se poate de normale. Ascund insa o poveste uluitoare.

Eric Holder, in varsta de 45 de ani, s-a casatorit cu aleasa lui, Elisabeth Lorenz, care are 48 de ani. Nimic neobisnuit pana aici. Aflati insa ca femeia a fost sotia tatalui barbatului si, implicit, mama lui vitrega.

Elisabeth a inceput sa aiba sentimente din ce in ce mai puternice pentru Eric, iar pe masura ce timpul trecea, cei doi si-au dat seama ca isi doresc sa fie impreuna cu orice pret.

In cele din urma femeia a intrerupt relatia cu batranul, divortand de el.

Dupa acest moment, sub ochii propriului tata, Eric a inceput sa aiba o relatie cu Elisabeth, care a fost practic mama lui vitrega. In cele din urma cei doi chiar s-au si casatorit. Ce este si mai ciudat este ca batranul si-a dat acordul pentru aceasta relatie si chiar a fost prezent la nunta fiului sau.


Vi se pare normal gestul lor?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.