Cuplul din showbiz care a încheiat anul cu un divorț după șapte ani de căsnicie: „Nu o să vorbesc niciodată despre motivele despărțirii”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 oct 2023, 03:25

Raluca Macovei și Rică Neaga au divorțat

Sursa: Facebook Raluca Macovei/Adrian Neaga - colaj Kanal D

Un nou divorț cutremură showbiz-ul românesc! Este vorba despre Rică Neaga și Raluca Macovei, care au pus stop relației după șapte ani de iubire.

Unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, format din Raluca Macovei și Rică Neaga, s-a separat după șapte ani de căsnicie.

Raluca Macovei și Rică Neaga au divorțat

Raluca Macovei a divorțat de Adrian (Rică) Neaga, la final de an, după șapte ani în care cei doi au împărtășit cele mai frumoase sentimente de iubire. 

Cuplul era împreună din 2015, iar din iubirea celor doi au rezultat doi copii frumoși. Raluca Macovei a fost cea care a anunțat că între ea și Adrian Neaga s-a terminat totul.

Citește și: Cum s-a schimbat Alina Sorescu de când s-a despărțit de fostul partener și cum resimt fiicele ei divorțul: „O schimbare a fost în viața lor”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Astăzi se încheie pentru mine mai repede un an, un an ce a fost cu bune și rele, dar care nu m-a schimbat ca om deloc... Spre bucuria unora ce abia așteaptă, anunț că de astăzi s-au încheiat 7 ani de relație, dar din care sunt fericită că am rămas cu 2 îngerași frumoși! Vă doresc un an nou liniștit alături de toți cei dragi!”, este mesajul transmis de Raluca Macovei pe rețelele de socializare.

Motivul divorțului dintre Raluca Macovei și Rică Neaga

Raluca Macovei a punctat, de asemenea, că nu va vorbi despre motivele care au dus la acest divorț niciodată, deoarece nu îi stă în caracter să facă astfel de declarații. 

Citește și: Tania Popa a vorbit în exclusivitate despre prima ei iubire: „A fost o iubire mare acolo”. Actrița a dezvăluit totul la „În oglindă”

„Nu o să vorbesc niciodată despre motivele despărțirii. Nu o să murdăresc niciodată prin nicio declarație numele și respectul unui om care a muncit ani de zile pentru asta! Nu îmi stă în caracter, iar tot ce pot să spun este La mulți ani tuturor și un An Nou Fericit!”, a declarat Raluca Macovei. 

Raluca Macovei și Adrian Neaga nu sunt singurii care s-au despărțit în anul 2022.

Multe cupluri longevive și-au spus „adio” pentru totdeauna: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, Simona Halep și Toni Iuruc, Paula Seling și Radu Bucura sunt doar câteva dintre ele.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?