Cuplul simbol al anului 2017 in Turcia! Iata care este cea mai frumoasa pereche de indragostiti din lumea mondena a Istanbulului

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 23:00

Site-ul revistei "Kizlar Soruyor" a organizat in luna indragostitilor un sondaj de opinie, conform caruia a fost desemnat cuplul simbol al anului 2017.

In luna indragostitilor, in preajma sarbatorii "Valentine`s Day", site-ul unei publicatii din Turcia a organizat un sondaj de opinii in randul fanilor serialelor turcesti, care au decis desemnarea celui mai reusit cuplu din lumea cinematografica a Turciei.

Cu peste 30 000 de voturi, cei care au fost desemnati cuplul anului Burcin Terzioglu si Ilker Kaleli, cei doi celebri protagonisti ai serialului "Poyraz Karayel", care s-au logodit anul trecut.

Pe locul doi in preferintele publicului, cu un procent de 26% s-a situat cuplul Neslihan Atagul si Kadir Dogulu. Cei doi celebri actori s-au cunoscut si s-au indragostit in timpul filmarilor serialului "Un destin la rascruce" si si-au unit destinele in 2016.

Cele doua perechi au fost urmate de un alt cuplu celebru format din actorii Serenay Sarikaya si Kerem Bursin, care sunt din ce in ce mai aproape de casatorie.

Pe urmatoarele locuri s-au situat alte cupluri la fel de reusite precum:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Asli Enver si Murat Boz

Merve Bolugur si Murat Dalkilic

Sinem Kobal si Kenan Imirzalioglu

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.