CUPTORUL cu MICROUNDE, dusmanul din bucataria ta! Iata de ce este atat de NOCIV

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 aug 2021, 21:30

In zilele noastre, lipsa de timp este o mare problema pentru cei mai multi dintre noi. Pana si mancarea trebuie preparata in timp record.

Pericolul vine din faptul ca, in cazul cuptoarelor cu microunde incalzirea alimentelor nu este uniforma, asa ca in unele cazuri unele parti sunt mai calde altele mai putin calde. Au fost cazuri cand bebelusii s-au ars pe buze datorita faptului ca mamele testasera temperatura intr-o portiune mai rece.

Sangele incalzit la microunde omoara

In 1991, a existat un proces in Oklahoma, in care un spital a folosit la o transfuzie sange incalzit la microunde.

Cazul a implicat o pacienta, Norma Levitt, care in urma unei operatii la sold, a primit o transfuzie de sange incalzit la microunde de catre o asistenta. In urma trasfuziei, pacienta a decedat.

##VIDEO107699##Aceasta tragedie ne face sa credem ca incalzirea prin microunde are efecte mult mai periculoase decat suntem lasati sa credem. Sangele pentru transfuzii este incalzit cateodata dar in nici un caz la cuptorul cu microunde.

In cazul de mai sus, sangele a fost alterat astfel incat a cauzat moartea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Este clar ca incalzirea alimentelor in acest mod altereaza mancarea intr-un mod cu multe necunoscute. Iar in momentul in care ne hranim cu aceste alimente, ingeram si toate aceste necunoscute.

Pentru ca organismele noastre sunt in natura lor electrochimice, orice forta care disturba sau schimba evenimentele electrochimice, va afecta cu siguranta intr-un mod major si fiziologia corpului.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.