De asemenea, nu este recomandat consumul de grasimi animale. Cantitatea de sare si fluidele din alimentatie este de asemenea limitata.
Luni
Mic dejun: 100 g peşte fiert, 150 g salată de varză, mazăre verde, morcovi fierţi, o ceaşcă de cafea neagră, fără zahăr.
Gustare: 150 g carne fiartă, 100 de grame de brânză de vaci, 2 mere.
Prânz: supă de legume, 150 g salată de varză şi morcovi, 1 ceaşcă de compot de mere.
Cină: 100 g peşte fiert, 2 cartofi fierţi, o ceaşcă de ceai fără zahăr.
Marţi
Mic dejun: 200 g salată de varză tocată, mazăre verde şi ceapă, asezonată cu ulei vegetal, o ceaşcă de cafea neagră.
Gustare: 1 cană iaurt.
Prânz: 100 g peşte fiert, un pahar de suc de mere.
Cină: 100 g peşte fiert, 2 cartofi fierţi, 1 portocală.
Citeste continuarea pe pagina 2 >>>