Mihaela Bilic sfatuieste ca in aceasta toamna sa consumam mai multa varza, ardei capia, grasi si gogosari, alimente care contin un aport mare de apa.
„Varza face bine la tot. Si daca este mancata si daca este pusa pe piele. Este antiiflamatorie, este un bun calmant pentru persoanele care au ulcer si gastrita, care in aceasta perioada au de-a face cu o reactivare a acestei afectiuni”, a punctat medicul pentru Gandul.
Dar consumul excesiv de varza afecteaza activitatea glandei tiroide si incetineste procesul de slabire.
„Aceasta metoda spectaculoasa de a slabi, ca orice lucru facut in extrema si facut nefiresc si neechilibrat, trebuie sa mentionez ca in varza exista substante care incetinesc ativitatea glandei tiroide si scad metabolismul. Deci varza mancata in exces va duce la o scadere a ritmului de ardere a caloriilor si pana la urma la o incetinire a procesului de slabire”,