Cura purificatoare cu urzica: cum se tine

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2020, 15:15

Pentru a ne purifica organismul de toxinele acumulate in timpul iernii, prin alimentatia mai grea si bogata in carne, putem face urmatoarea cura cu urzica, pe durata a 30 de zile.

Se prepara dimineata un litru de infuzie de urzici, din care se bea pe stomacul gol, inainte de masa, o cana, apoi pe parcursul zilei restul cantitatii. Astfel, rinichii vor fi ajutati sa elimine mai bine reziduurile si sa purifice corpul. Infuzia se bea fara zahar, ca toate ceaiurile medicinale. Daca persoana nu agreeaza gustul urzicii, se poate apela la un truc, si anume la amestecarea infuziei de urzici cu putina infuzie de menta sau de musetel.



Efectul nu va fi schimbat si gustul se va modifica in bine, permitandu-le si celor mai sensibili sa aiba pare de efectul binefacator al urzicii. Urzica poate sa fie luata si profilactic, exact ca pe un insotitor permanent, nu numai ca medicament de care avem nevoie in anumite perioade. Se poate bea zilnic o ceasca cu ceai de urzica pe parcursul intregii vieti.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

Taguri:

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.