Curiosi unde si-au vedetele autohtone Pastele? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:36

Cozonac, drob sau friptura de miel? Ce bine miroase la toti in casa zilele astea, iar vedetele nu fac exceptie. Am aflat pe unde petrec ele astazi, in Duminica Pastelui, dar mai ales de la ce bucate alese nu se pot abtine. Haideti mai repede cu urmatorul material caci m-a apucat deja foamea!

Pentru vedetele noastre, Pastele este o ocazie numai buna de a-si lua o scurta vacanta. S-au gandit din timp ca trebuie sa sarbatoreasca in locurile cele mai calduroase cu putinta. Petrec, deci…in sanul familiei sau…in tari straine?

 

"In familie, ca de fiecare data; asta este cel mai important; familia si prietenii", a spus Andreea Marin.  "O sa fiu plecata din tara, plec la Paris, plec sa ma relaxez", a mai adaugat Dj Wanda. 

"Nici Pastele si nici Craciunul nu il petrec in strainatate, petrec sarbatorile fie in Bucuresti fie prin tara", a zis Cornel Ilie. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Majoritatea vedetelor prefera sa stea cuminti, acasa si sa organizeze mese imbelsugate.

Speram ca renunta macar de data asta la salata si paharul de apa plata cu lamaie. Poate isi fac si ele poftele cu aceasta ocazie!  Urmareste materialul video si afla unde au petrecut vedetele autohtone Pastele!