Cursă fatală pe autostrada din Germania: Un tată și fiul său și-au pierdut viața într-un accident cumplit după ce a pierdut controlul bolidului de lux la 200km/h

Autor: Andrei Costanda

Accident mortal pe autostrada A44 din Germania la intersecția Dortmund/Unna

Sursa: Bild

Un tată și fiul său și-au pierdut viața într-un accident teribil pe autostrada A44 din Germania, după ce Porsche-ul lor 911 GT3 a luat foc în urma unei curse ilegale cu viteze de peste 200 km/h.

Miercuri seară, o tragedie s-a desfășurat pe autostrada A44 din Germania, când un Porsche 911 GT3 a fost implicat într-un accident devastator care a dus la moartea șoferului și a fiului său. Incidentul a avut loc la intersecția Dortmund/Unna, în Renania de Nord-Westfalia, și a fost marcat de imagini de groază cu mașina de lux făcută scrum.

Șoferul a pierdut controlul, iar impactul a fost fatal

La ora 20:15, un bărbat de 52 de ani conducea un Porsche 911 GT3 cu o viteză considerabil mai mare decât limita legală de 120 km/h. Potrivit rapoartelor preliminare, vehiculul rula cu peste 200 km/h când șoferul a pierdut controlul din cauza unei denivelări pe drum. Urmele lăsate de anvelope se întind pe o lungime de peste 250 de metri, indicând deraparea violentă a mașinii înainte de a se opri într-o pădurice adiacentă carosabilului.

Impactul a fost devastator. Porsche-ul, evaluat la aproximativ 200.000 de euro, a luat foc imediat după ce a părăsit carosabilul. În câteva momente, mașina a fost cuprinsă de flăcări, lăsându-i pe cei doi ocupanți, șoferul și fiul său de 20 de ani, fără nicio șansă de supraviețuire. Amândoi au murit pe loc, carbonizați în interiorul vehiculului.

Poliția locală suspectează că accidentul ar fi rezultat dintr-o cursă ilegală de mașini.

Conform informațiilor publicate de Bild, anchetatorii investighează circumstanțele exacte ale accidentului și motivele pentru care șoferul a pierdut controlul vehiculului de mare viteză. Există indicii că o a doua mașină ar fi fost implicată în cursa ilegală.

Citește și: Caz șocant în Constanța: O femeie a fost reținută după ce și-a înjungiat mortal iubitul pe marginea drumului DN 39 din Agigea

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Citește și: Primul mesaj al Sânzianei Negru după scandalul pungii cu mâncare aruncate la gunoi: „Educația se face cu blândețe”

Un posibil suspect implicat în cursa ilegală a fost reținut

Joi dimineață, autoritățile au anunțat că au reținut un suspect în legătură cu incidentul. Persoana a fost eliberată ulterior, dar poliția i-a confiscat Mercedesul, hainele și telefonul mobil pentru a continua investigațiile.

Poliția încearcă să determine dacă acest suspect a avut vreo implicare directă în cursa ilegală care a dus la moartea tragică a celor doi ocupanți ai Porsche-ului.

Accidentele rezultate din cursele ilegale de mașini reprezintă o problemă gravă pe drumurile din Germania, unde viteza excesivă și conduita nesăbuită pun în pericol viețile nu doar ale celor implicați, ci și ale altor participanți la trafic. Incidentul de pe A44 aduce din nou în discuție necesitatea unor măsuri mai stricte și a unei aplicări riguroase a legii pentru a preveni astfel de tragedii.

În ciuda eforturilor echipelor de intervenție rapidă, nu s-a putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi ocupanți ai Porsche-ului. Cercetările continuă pentru a stabili toate detaliile acestei tragedii, în speranța că vinovații vor fi trași la răspundere și că astfel de evenimente vor putea fi evitate în viitor.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.