Cursa sangeroasa la Iasi. Un taximetrist injunghiat de o clienta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 23:05

Un taximetrist din Iasi sustine ca fost injunghiat de o clienta care i-ar fi furat masina, statia si banii. Cazul se complica, insa. Anchetatorii scot la iveala detalii, cel putin surprinzatoare.

Ora 4 dimineata in centrul Iasiului. O tanara aflata in fata unui hotel se urca intr-un taxi si cere soferului sa mearga la Piata Pacurari. Dupa cativa kilometri parcursi, fata se napusteste asupra barbatului si il injunghie cu un cutit.

Taximetristul s-a speriat. A franat si a coborat imediat din masina. Tanara, insa, s-a urcat la volan in locul sau si a demarat in tromba, iar mai apoi a abandonat masina chiar in centrul orasului.


Plin de sange, taximetristul a apucat s aceara ajutorul unui coleg care l-a dus la spital. Din fericire, a ajuns la timp, iar medicii i-au acordat primul ajutor. Se afla inca internat, dar starea lui este stabila.

Anchetatorii emit, insa, ipoteze: jaf, reglare de conturi sau legitima aparare. Pana acum niciuna dintre ipoteze nu este exclusa. Una dintre variantele pe care merg anchetatorii este ca tanara care l-a atacat pe taximetristul Ion Tugui